Na piaskach nadwieprzańskich
Re: Na piaskach nadwieprzańskich
Pięknie utrwalasz na zdjęciach te chwile... pomniki stare, sypiące się. Jeśli nikt ich w porę nie uratuje, przetrwają tylko na tych zdjęciach.
Ula to samo w sobie jest pięknem, szkoda że tylko w takim stanie...choc parę jest naprawdę dobrze zachowanych. Pozdrawiamy D i A
Mogę sobie przywłaszczyć jeden zachód na tapetę ,bo piękne są .
- magduska81
- 500p
- Od: 11 wrz 2012, o 22:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne pejzaże ...a ten Kazimierz taki pusty aż miło popatrzeć, zawsze kiedy jestem to tylko męczące tłumy, a tu takie rarytasik:)róża cudna a u mnie już po przymrozkach i smętnie. Pozdrawiam cieplutko.
Przez moj ogród przewineło się wiele osób... po każdym została jakaś pamiątka. Najdroższe są te, które pozostały w sercu.
Sprzedam/wymienię:Byliny Krzewy Kwiaty rustykalne
Moje małe co nieco
Sprzedam/wymienię:Byliny Krzewy Kwiaty rustykalne
Moje małe co nieco
..ło matko
pani Kasia..
..może te bardziej Ci się spodobają
..przed kawą

..i po

Magdo, taki Kazimierz jest urokliwy, no może gdyby nie cyganki których znowu pełno na Rynku i spokojnie przejść nie dają
Róże mamy tylko 4 bo niestety mimo wielu prób nie dają u nas, na piaskach rady rosnąć. Pozdrawiamy. 

..może te bardziej Ci się spodobają

..przed kawą

..i po

Magdo, taki Kazimierz jest urokliwy, no może gdyby nie cyganki których znowu pełno na Rynku i spokojnie przejść nie dają

No ło matko ,sezon malinowy zakończony ,zrobiłam setki dekoracji na Wszystkich Świętych ,wracam do żywych i aniołuję .Szkoda że nie umiem robić takich zdjęć.
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu na wstępie chciałabym ci pogratulować ogrodu
Jest tak urokliwy,czarujący ,że ja wpadłam w kompleksy odnośnie mojego.Pięknie go wymyśliłaś i stworzyłaś.Zdjęcia pełen profesjonalizm i perfekcyjność.Masz ogromnie dużo pięknych roślin,które zachwycają.Mam nadzieję,że jesteś z siebie dumna bo odwaliłaś kawał dobrej roboty ze swoim mężem,gratuluję wam obojgu:)Będę zaglądać bo warto.

Jest tak urokliwy,czarujący ,że ja wpadłam w kompleksy odnośnie mojego.Pięknie go wymyśliłaś i stworzyłaś.Zdjęcia pełen profesjonalizm i perfekcyjność.Masz ogromnie dużo pięknych roślin,które zachwycają.Mam nadzieję,że jesteś z siebie dumna bo odwaliłaś kawał dobrej roboty ze swoim mężem,gratuluję wam obojgu:)Będę zaglądać bo warto.
-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Poproszę te widoki i przed i po kawie. 

...czyli znowu jakiś sezon Kasia przed Tobą..
tym razem aniołkowy.
Cześć Beata, działka na wiosnę idzie do poważnego "remontu". W tym roku zabrakło i zdrowia i czasu. Trochę roślin "wypadło" w upalne lato, sporo strat narobiły w liliach jesienią nornice
. W założeniu ma być jak najmniej pracy a więcej odpoczynku.
Beata..(beatann).no niestety sama widzisz co się dzieje za oknem. Szaro i ponuro więc na razie przed i po nie będzie.
..parę jesiennych fotek, przy w miarę dobrej pogodzie..

Cześć Beata, działka na wiosnę idzie do poważnego "remontu". W tym roku zabrakło i zdrowia i czasu. Trochę roślin "wypadło" w upalne lato, sporo strat narobiły w liliach jesienią nornice

Beata..(beatann).no niestety sama widzisz co się dzieje za oknem. Szaro i ponuro więc na razie przed i po nie będzie.

..parę jesiennych fotek, przy w miarę dobrej pogodzie..

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43

- lora