Na to wysiałem poplon żeby poprawić trochę strukturę gleby

łobuzy do wiosny zjedzą wszystko
 łobuzy do wiosny zjedzą wszystko 

Do wiosny daleko. Coś się uchowało, jeśli będzie mało to zrobię wczesną wiosną dosiew
 Do wiosny daleko. Coś się uchowało, jeśli będzie mało to zrobię wczesną wiosną dosiew 

Twoje dynie są piękne
  Twoje dynie są piękne 
Błażej, nie kraczBobejGS pisze:...Im nas więcej, tym więcej porad, pomyśłów i większa siła zarażania nowych do uprawy...
 Ja mam za mały ogródek, będę musiała wywalić ogórki
  Ja mam za mały ogródek, będę musiała wywalić ogórki  

roboty  przy trawniku sporo ale dyńcia daje dużo więcej radości.Muszę znalżć jeszcze dwa miejsca albo dogadać się z sąsiadem. Po pierwszych doświadczeniach ,myślę że będzie coraz lepiej.Mam tylko dylemat ,jak doganiać tych którzy mają folie.
 roboty  przy trawniku sporo ale dyńcia daje dużo więcej radości.Muszę znalżć jeszcze dwa miejsca albo dogadać się z sąsiadem. Po pierwszych doświadczeniach ,myślę że będzie coraz lepiej.Mam tylko dylemat ,jak doganiać tych którzy mają folie.

Wszystko niestety kosztuje kupę kasy
 Wszystko niestety kosztuje kupę kasy  Dlatego z planów prawdziwej folii zrodziła się taka mini
 Dlatego z planów prawdziwej folii zrodziła się taka mini  No i minus taki, że działka daleko i obecnie brak wody(kradzież pompy). Obawiam się, że nie zdołam jej dostatecznie podlewać pod osłoną.
 No i minus taki, że działka daleko i obecnie brak wody(kradzież pompy). Obawiam się, że nie zdołam jej dostatecznie podlewać pod osłoną.

Najbardziej obawiam się o brak wody na działce. Ale.. Główka będzie dalej pracować
 Najbardziej obawiam się o brak wody na działce. Ale.. Główka będzie dalej pracować  Zobaczymy czy będą kolejne koszty.
 Zobaczymy czy będą kolejne koszty.