Mój ogród - eukomis cz.1
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Halinko pospacerowałam u Ciebie,posłuchałam pogaduszek,poznałam dziewczyny,które były na spotkaniu ,
było mi jednym słowem baaaardzo miło w Twoim wątku.
Ogródek jest przepiękny ,wiesz o tym a teraz ta trzmielina oskrzydlona dodaje jemu jesiennego blasku.
Musze kupić ...muszę ...wywalę derenia ale muszę mieć tę trzmielinę ,to żywy punkt w jesiennym ogrodzie.
Zakończyłas juz jesienna przebudowę,posadziłas juz wszystkie cebule - ja mam jeszcze trochę roboty .
Pozdrawiam serdecznie K.
było mi jednym słowem baaaardzo miło w Twoim wątku.

Ogródek jest przepiękny ,wiesz o tym a teraz ta trzmielina oskrzydlona dodaje jemu jesiennego blasku.
Musze kupić ...muszę ...wywalę derenia ale muszę mieć tę trzmielinę ,to żywy punkt w jesiennym ogrodzie.
Zakończyłas juz jesienna przebudowę,posadziłas juz wszystkie cebule - ja mam jeszcze trochę roboty .
Pozdrawiam serdecznie K.

- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Gabrysiu Izuniu jestem -dziękuję za zainteresowanie ale mam trochę problemów rodzinnych z rodziną córki po 10- latach małżeństwa mają problem z dogadywaniem się . Myslę , że chyba im wszystko za łatwo przyszło. No i wiecie jak to jest jak chodzi o nasze dzieci. Uczestniczę też w zajęcia Uniwersytetu III wieku chodzę na J. angielski, dwa rodzaje gimnastyki i basen. Z tym angielskim to chyba przegiełam bo mi nic nie wchodzi do głowy, a ja się denerwuję, że nie umiem i na dodatek jestem taki człowiek, że jak mi coś się nie udaje to szybko się zniechęcam. Muszę nadrobić zaległosci naForum. pozdrawiam was serdecznie
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko
I ja też nie otrzymywałam powiadomień
Ogródek jak zawsze pokazujesz śliczny i widać,że nawet motylki i pszczółka wiedzą gdzie jeszcze się pożywią.
Halinko kłopoty rodzinne na pewno się skończą
Ciebie zaś podziwiam -wysoką poprzeczkę sobie zafundowałaś.Uniwersytet,gimnastyka,basen i jeszcze angielski?Halinko czy Ty myślisz iść w dyrektory?Ale to tylko żart.Podziwiam Cię,że masz w sobie tyle zaparcia i bardzo dobrze,że po przejściu na emeryturę potrafisz zagospodarować wolny czas a nie gnuśnieć w domu.TAK TRZYMAJ
I ja też nie otrzymywałam powiadomień
Ogródek jak zawsze pokazujesz śliczny i widać,że nawet motylki i pszczółka wiedzą gdzie jeszcze się pożywią.
Halinko kłopoty rodzinne na pewno się skończą
Ciebie zaś podziwiam -wysoką poprzeczkę sobie zafundowałaś.Uniwersytet,gimnastyka,basen i jeszcze angielski?Halinko czy Ty myślisz iść w dyrektory?Ale to tylko żart.Podziwiam Cię,że masz w sobie tyle zaparcia i bardzo dobrze,że po przejściu na emeryturę potrafisz zagospodarować wolny czas a nie gnuśnieć w domu.TAK TRZYMAJ
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Halinko ,skarbie współczuję problemów ,coś o tym wiem ,bądź dobrej myśli ,wszystko się dobrze ułoży ,teściowie też kochają swoich zięciów czy synowe a czasami tak jest ,że bliska Ci osoba staje się obcą ,Podziwiam Cię co do nauki ,toż jo dziewczyno nie będę mogła stanąć koło Ciebie ,nie wiem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,czy Ty się będziesz chciała do mnie przyznać ----moja córka Cię widziała --niedawno