Cambrie mam czerwoną i pomarańczową, jasnej chyba

a łatwe w uprawie ?
   a łatwe w uprawie ?

ale mam dość chowania doniczkowych i już się nie skuszę ale psianka z takim kolorem to kto wie....może kiedyś. Jak to dobrze, że mogę zawsze do Ciebie wpaść i napatrzeć się do woli.
  ale mam dość chowania doniczkowych i już się nie skuszę ale psianka z takim kolorem to kto wie....może kiedyś. Jak to dobrze, że mogę zawsze do Ciebie wpaść i napatrzeć się do woli.   

Rzeczywiście te listopadowe ciemności są okropne
   Rzeczywiście te listopadowe ciemności są okropne   musimy się do nich przyzwycjaić
  musimy się do nich przyzwycjaić  

Różnorodność drzew, krzewów i kwiatów ,  śliczna chryzantema, pięknie, ale nie wątpię ,że jest przy tym roboty i roboty
   Różnorodność drzew, krzewów i kwiatów ,  śliczna chryzantema, pięknie, ale nie wątpię ,że jest przy tym roboty i roboty   a jesienią  człowiek też przechodzi w stan uśpienia
   a jesienią  człowiek też przechodzi w stan uśpienia   i brak chęci  do roboty . Ale są dni gorsze i lepsze, i jeszcze się narobisz tej jesieni
   i brak chęci  do roboty . Ale są dni gorsze i lepsze, i jeszcze się narobisz tej jesieni   serdecznie pozdrawiam    karolina   masz piękny ogród, latem był SUPER
   serdecznie pozdrawiam    karolina   masz piękny ogród, latem był SUPER 

Bo mam ją a słyszę że ona taka słaba
  Bo mam ją a słyszę że ona taka słaba