Witajcie kochani . Prace kanalizacyjne na razie stanęły , bo coś tam , coś tam ...jesień łagodna to jeszcze się doczekamy owoców śliwy , czy wiśni u Tulapa a u mnie jeszcze coś tam kwitnie to jutro na osłodę porobię zdjęcia i umieszczę , żeby tak już zakończyć tematy cmentarne chociaż ja na szczęście, takich przygód na cmentarzu jak Beti nie mam pozdrawiam wszystkich karolina
co za przepiekny busz cyni i aksamitek o innych nie wspomnę, u mnie w tym roku jednorocznych niet, bardzo żałuje bo bez nich trudno wyobrazić sobie ogród.
No i wypatrzyłam kolejna piękność różę Iceberg - biała a przy niej wygląda mi na Eden Rose ale poszperam może masz fotke bardziej zbliżona.
Tara jesteś super specjalistką od róż ja nie mam pojęcia co to za róże:) jest ich takie mnóstwo !, jak można wiedzieć jak się nazywają po wyglądzie ? mają jeszcze pąki to pokażę nowe fotki
Zobaczyłam przepiękna Robinie to nie jest na pniu tylko cudowny krzak, moja była na pniu niestety wiatr sobie z nią poradził i klops, szykuje się do zakupu ponownie ale brak mi odwagi hahahaha