Jak najlepiej rzucić palenie papierosów - 4cz.(2006-2011)
- Nela
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 paź 2006, o 17:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alu- mnie też z początku niepalenia męczyły sny, że palę. Już, już zapalałam we śnie papieroska- a on wylatywał mi z palców i spaaaadał w dół- a zawsze było we śnie że leeeeciał daaaaleko - a ja paaaaatrzyłam za nim zaskoczona....Albo zapaliłam i nawet czułam smak papierosa....budziłam się zniesmaczona, że moje wysiłki poszły na marne.
Teraz nigdy już nie mam tych snów- nie będę za nic palić- a skutki rzeczywiście nawet po latach są odczuwane- u mnie został "płytki oddech- stale brakuje mi powietrza...
Czy chcecie tak wyglądać na starość ?

Teraz nigdy już nie mam tych snów- nie będę za nic palić- a skutki rzeczywiście nawet po latach są odczuwane- u mnie został "płytki oddech- stale brakuje mi powietrza...
Czy chcecie tak wyglądać na starość ?

Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
- alka
- 200p
- Od: 3 paź 2006, o 23:08
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Brawo! Też tak sobie mówiłam: nie wiem, jak długo wytrzymam, póki co, dobry każdy dzień.elmarek pisze:WCZORAJ SIĘ UDAŁO ;:49 JEDEN DZIEŃ , ALE OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ
TAK TRZYMAJ i ciesz się tym co już za Tobą.
I nie czytaj tych głupot, że tęsknię po 11 latach za dymkiem. Nie wszyscy tak mają i mimo wszystko cieszę się, że... tak dużo tych dni bez papierosa już uzbierałam, czego i Tobie życzę.
Pozdrawiam, Ala
Mój ogród - Alka
Mój ogród - Alka
Erazm mylisz się , ta kobieta ma 40 lat, paląc przez wiele lat doprowadziła że zęby jej zczerniały, potem rozkruszyły, wreszcie wypadły. Mózg jej się zlasował, dlatego ma nieco obłąkany wyraz oczu, włosy posiwiały a cera zmacerowała się i pomarszczyła. na pewno ma POCHP, płuca czarne jak szmata i rzęzi i pluje 30 razy dziennie. No nie wiem czy to taka fajna perspektywa...Erazm pisze:Nie jest tak źle Nelu. Babcia długo żyje z tym papierosem. Ma na pewno ponad 90 latek.
Być wolnym to móc nie kłamać
(Albert Camus)
(Albert Camus)
Erazm mylisz się , ta kobieta ma 40 lat, paląc przez wiele lat doprowadziła że zęby jej zczerniały, potem rozkruszyły, wreszcie wypadły. Mózg jej się zlasował, dlatego ma nieco obłąkany wyraz oczu, włosy posiwiały a cera zmacerowała się i pomarszczyła. na pewno ma POCHP, płuca czarne jak szmata i rzęzi i pluje 30 razy dziennie. No nie wiem czy to taka fajna perspektywa...Erazm pisze:Nie jest tak źle Nelu. Babcia długo żyje z tym papierosem. Ma na pewno ponad 90 latek.
Być wolnym to móc nie kłamać
(Albert Camus)
(Albert Camus)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moi Drodzy nie wiecie jaki jestem szczęśliwy, ze nigdy nie miałem problemu z nałogiem palenia papierosów. Podobnie reszta moich domowników. W ogóle stronie od miejsc, w których się pali. 

Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)