Poranna fotorelacja była " naprędce" więc teraz podziękuje tym,którzy mnie odwiedzili ostatnio...
Pulpa222 Aniu pisałam,że wszystko zwiozłam bliżej domu z działki a ostatnio i z balkonu już wszystko przed zapowiadanymi przymrozkami zabrałam do domu. Nic mi nie zmarzło...

Za pochwałę zdjęć jestem Ci wdzięczna!

Dzisiaj byłam na działce , do południa było bardzo mokro , przemoczyłam buty bo za lekkie włożyłam. W południe już było bardzo fajnie,cieplutko i słonecznie. Jeszcze nie wszystko śpi choć parę rzeczy już zmarzło.
Ścięłam co tam się dało ale nie powiem,żebym miała jakąś zbytnią ochotę na to zajęcie...ot
mus to mus!Jeszcze hosty niektóre dobrze się mają no i jeszcze innych trochę.
magry ja też zrobiłam sadzonki z mojego i mam na parapecie ale resztówka na działce jeszcze ładna,u sąsiadki umarzł...Koleusy w wodzie się odniedadzą jak tylko pochyliły główki a nie uschły.Ciekawe czy zapamiętam jego nazwę

Zapisałam ale czy zapamiętam,że zapisałam i gdzie???
dzisiaj na działce jeszcze wyglądał tak
anym bardzo jesteś dla mnie miła!

Bardzo dziękuję!
Margo2 Gosiu cieszę się,że Ci się podobają moje skromne rabatki . Mech mi się spodobał u koleżanki w ogrodzie choć miejsca z mchem też mam szczególnie w okolicy ujęcia wodnego i beczki na deszczówkę...Ale taki
użyteczny na rabacie spodobał mi się !
Jarzmianka ta jasna kwitnie ponownie i ładnie się rozrasta , ciemne mam 2 i stoją w miejscu .Jedną podczas jesiennego przesadzania roślin na rabacie gdzieś mi "wcięło...Nie mam pojęcia co z nią zrobiłam
Już dawno miałam tę ciemną odmianę i też słabo kwitła aż zginęła po zimie . Te nowe też nie za bardzo...
Z dzisiejszego dnia...kto chętny ,żeby obejrzeć moje kadry, zapraszam..
chryzantemy nie tylko złociste

loretto

grand hotel ściga się z miskantem