Rano mgły opadły i była cudowna pogoda .Miło jest te parę chwil spędzić wśród ludzi podobnie myślących i czujących .Ach ta Twoja księżna Daysy .Tyle za jedna różę też bym nie dała może będą tańsze za rok .Niestety to lekka przesada cenowa
Mati to koszty przesyłki takie wysokie, same róże nie odbiegają zbyt od cen naszych róż. Wysyłka 26,5 Euro plus cena róży i wychodzi kosmos.
Nie ma czego żałowac, może kiedyś będzie dostępna u nas w kraju
Jadziu odnośnie zamówionych róż odpisałam powyżej Mateuszowi, ale powtórzę - śmieszne jest to, że koszt przesyłki prawie 3-krotnie przekracza cenę samej róży - przesyłka 26,5 Euro.
Jeśli chodzi o pogodę, to u mnie jest zimno -dzisiaj 7 stopni i zapowiadają nocne przymrozki brrr. Nie lubię zimy.
Witam wszystkich cieplutko z jesienno-zimowego ogrodu o poranku. Cóż moge powiedzieć na takie widoki
To chyba ostatnie chwile, kiedy moja Daisy jeszcze się broni
Daysy nie smuć się u mnie dzisiaj wyglądało podobnie ,niestety przymrozek a raczej to był już mrozek ,bo -6 zrobiło swoje,no cóż taki mamy klimat ,za to będzie czas poprzeglądać letnie zdjęcia z gorącą herbatką w dłoniach i kotem na kolanach
I jak tam u Ciebie Jadziu w ogródku Bo ja nie wiem jak po południu wyglądały moje roślinki. Wracam do domu to juz jest ciemno Dzisiaj na noc zapowiadaja ok. -2 /u mnie na pewno będzie o kilka stopni mniej, gdyż moja działka jest położona sporo niżej/. Myślę więc, że to już naprawdę koniec sezonu różanego. "A mnie jest szkoda lata......."