Małgoś nasza najmłodsza wnusia uszczęśliwiła bardzo dziadków,rodziców i swoje rodzeństwo,wszyscy pokochali tą małą istotkę,anym pisze:Grażynko gratulujewnusia śliczna no i moja imienniczka
Twój jesienny raj wciąż zachwyca
Aniu imienniczko mojej wnusi ,ładne posiadacie imiona,męża siostra też jest Aneczka,
cieszę się że mój raj może podobać się
PEPSI pisze:Szczęśliwa babcia z dziadkiem. Wspaniałe zdjęcie
Kwiatów jeszcze sporo kwitnie, powojnik taternik ładne ma kwiaty, a białe niecierpki w liściachU mnie nasturcja jest też wszechobecna.Fajny kwiat, niektórzy nasionka jak kapary zjadają.
Fajne nazwałaś mojego powojnika,dzisiaj zauważyłam u Taternika jeszcze cztery pąki,przypomniało mu się tak późno że trzeba zakwitnąć oby zdążył przed mrozem
nasturcji nasionka są jadalne,nigdy nie próbowałam ,ale też jej kwiatki nadają się do sałatek
Kasiula17 pisze:Piękne te nocne zdjęcia.![]()
cudnie wyglądają,
I jak dzidzia, grzeczna?
Kasiula17 pisze:Widoczki cudowne w ogrodzie ale pokaż tego aniołeczka bym mogła zerknąć na buźkę...Kocham małe skarby.
Kasiulka teraz już tylko w nocy przyszło mi robić zdjęcia,
dzidzia ciągle śpi,dzisiaj była pierwszy raz na prawdziwym spacerze,
nasza dziesięciodniowa Anulka
dorkow0 pisze:Witaj Grażynko... Ślicznie razem wyglądacie, tacy szczęśliwi jesteście...![]()
Ogród pięknie pokazałaś, sporo jeszcze kwitnie, Dalie takie cudne... Oby ta jesień jeszcze długo trwała...![]()
Serdeczności...
Dorotko maleńka istotka skradła nasze serce![]()
mój ogród jeszcze trochę ma kwitnących, dalie jak czytam większość już wykopała,moje zostaną w gruncie do pierwszego przymrozku,ponieważ u nas nie zapowiadają mrozów ,to sobie jeszcze pokwitną ,mam nadziejęIvona44 pisze:Gratuluję wnusi Grażynko, to piękny, mały skarb, życzę zdrowia dla niej.... no i niech będzie ogrodniczką, pozdrawiam gorąco. Ogród piękny.
Ivonko dziękuję życzenia ogrodniczce przekazane,na pewno się spełnią ,ktoś będzie musiał kiedyś dziadkom pomagać ,a nuż to będzie ta nasza mala istotkaAndzia84 pisze:Grażynko gratuluję tak słodkiej wnuczkiPatrząc na Was-tak szczęśliwych i wzruszonych to sama mam ochotę być już babcią
Grażynko u Ciebie jeszcze jesieni nie widać. Przynajmniej na zdjęciach. U mnie już dawno dalie wykopane, kanny, dziwaczki-wszystko już czeka na wiosnę w skrzyniach. Niestety przymrozki na początku października wszystko zwarzyły. Szkoda, bo teraz jest taka piękna, ciepła jesień, a kwiaty miały jeszcze mnóstwo pąków.
Andziu przyjemnie być babcią,najbardziej jednak przeżywa się pierwszego wnuka,ja miałam takie szczęście że urodził się w moje urodziny,byłam podwójnie szczęśliwa,tak więc Andziu wszystko przed Tobą
szkoda że tak wcześnie przymrozek zniszczył Twoje kwiaty,ja tak miałam w zeszłym roku,musiałam wszystko posprzątać, w tym roku mam możliwość cieszenia się do tej pory z kwitnień
iwona0042 pisze:Grażynko, życzę tyle szczęścia tej małej istotce, ile ona dała Wam przychodząc na ten świat, cudowna gwiazdka
Iwonko dziękuję ci serdecznie za życzenia,niech naszej gwiazdeczce niczego w życiu nie zabraknie ,zdrowia i szczęścia przede wszystkim