Ogród Andzi cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Andzi cz.3
Aniu, czy to jeden kot czy kilka, w oczach coś mi się porobiło?
- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Ani,witaj
ile kotów
a może to fotomontaż
róże naprawdę śliczne 

Kochani
to nie fotomontaż, kotów jest tyle co widać...kotka wyprowadziła cztery dzikusy, trzy dają się już złapać...jeden jest dziki. Chętnych na koty brak, zaczynam się martwić...trzymać taką gromadkę to nie sposób. Ogłaszam, może ktoś się jeszcze zgłosi.
Wszystkie są do siebie bardzo podobne, jeden jest całkiem rudy...pozostałe mają białe dodatki

Dzisiejsze fotki, przymrozek przymroził rośliny...zimno, że na zewnątrz nie chce się wychodzić.

Wszystkie są do siebie bardzo podobne, jeden jest całkiem rudy...pozostałe mają białe dodatki

Dzisiejsze fotki, przymrozek przymroził rośliny...zimno, że na zewnątrz nie chce się wychodzić.

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jednym słowem - jeszcze i wciąż pięknie u Ciebie Aniu
Róże ładnie kwitną i nie tylko -pierwiosnki??

Róże ładnie kwitną i nie tylko -pierwiosnki??

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ANNO,koty sklonowane idealnie,nie tłumacz się,że jest inaczej
A ogród,pomimo późnej pory, jeszcze się prezentuje
Pozdrawiam,
Sławek

A ogród,pomimo późnej pory, jeszcze się prezentuje

Pozdrawiam,
Sławek
- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Słodkie kociaki. Spóźniłaś się z propozycją, bo kilka dni temu dostaliśmy na działkę małego kociaka. Dzieci za nim i z nim szaleją.
Jeszcze nie widać, że miałaś przymrozek - wciąż kolorowo. Skalniaki chyba przez cały rok masz atrakcyjne, bo tak dużo roślinek jest zimozielonych.
Jeszcze nie widać, że miałaś przymrozek - wciąż kolorowo. Skalniaki chyba przez cały rok masz atrakcyjne, bo tak dużo roślinek jest zimozielonych.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu byłam pewna, że z tymi kotkami taki trick zastosowałaś,
ale wierzę Ci na słowo, że jest pięć jednakowych wzrostem i kolorem, w dodatku kołem pozujących do zdjęcia, niesamowite.
Widzę, że pierwiosnki omszone kwitną, u mnie nigdy nie powtarzały kwitnienia. W ogrodzie masz wzorowy porządek, oczko zamarznięte, a dzisiaj ma być jeszcze mroźniej.

Widzę, że pierwiosnki omszone kwitną, u mnie nigdy nie powtarzały kwitnienia. W ogrodzie masz wzorowy porządek, oczko zamarznięte, a dzisiaj ma być jeszcze mroźniej.

Aniu
róża kwitnie tylko jedna, po ostatnich przymrozkach nic więcej już nie kwitnie...dobrze że iglaki wprowadzają troszkę koloru do ogrodu, smutno się zrobiło.
slanka-flora
iglaki, dereń, tamaryszek, bukszpany, hortensje, juki, żurawki wprowadzają jeszcze nieco koloru do ogrodu...przycinanie drzewek też daje ciekawe efekty. W nowym sezonie, sekator przyrośnie mi do ręki
dużo roślin można formować, już zastanawiam się jak je poprzycinać
Aniu
kolor roślin skalnych o tej porze zmienia się na brązowy, zgaszony...w sezonie kolory są intensywne, najładniej skalniak wygląda na przełomie Czerwca i Lipca.
Taju
Pierwiosnków do tej pory nie znałam, kwitną dopiero pierwszy sezon...z przyjemnością posadziła bym jeszcze inne kolory
Ostatnio oglądałam jeszcze inne odmiany, niektóre po raz pierwszy widziałam na oczy...cudownie wyglądają

Kalina angielska, czy w naszych stronach kwitnie

Barwinek

slanka-flora

Aniu

Taju

Kalina angielska, czy w naszych stronach kwitnie

Barwinek

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aniu, a ja myślałam, że to taki fotomontaż z tymi kociakami. I chyba dobrze, że daleko mieszkasz, bo lubię rudości. Znajdą się chętni, zobaczysz. Ja miałam tyle kociąt swego czasu, bo miałam dwie kotki kochliwe, i zawsze znajdowali się chętni. A rude szły jako pierwsze. 

PEPSI
rudości to ostatnio jest przy dużo
dochodzi jeszcze rudy pies, nawet brwi i rzęsy ma rude
...codziennie wieczorem gania kobietę na wózku inwalidzkim, wracającą z kaplicy. Ręce opadają, ostatnio krzyczała że się już przyzwyczaiła
Piesio się wycwanił, nie daje się zamykać
Dzisiaj wyskoczył spory przymrozek, wszystko jest oszronione.

Dzisiaj wyskoczył spory przymrozek, wszystko jest oszronione.

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Oszronione zdjątka cudnie wyglądają. I to bardzo 

- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17

Bardzo ładny masz ogród

- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Uwielbiam zdjęcia oszronionych roślin, każdy szczególik podkreślony, wyostrzone kontury. A już róża (kwintesencja lata) w srebrzystym zimowym ubranku
.
Też mam rudego psa - Tofik się kamufluje i udaje posłusznego, kiedy wychodzę, a później łapie mnie na trasie. Intencję zamknięcia go na podwórku zwęszy na kilometr i się chowa w różnych zakamarkach. A po ulicy chodzi jak pan na włościach
. Nie wiem, czy bardziej się o niego boję, czy jednak bardziej wstyd
.

Też mam rudego psa - Tofik się kamufluje i udaje posłusznego, kiedy wychodzę, a później łapie mnie na trasie. Intencję zamknięcia go na podwórku zwęszy na kilometr i się chowa w różnych zakamarkach. A po ulicy chodzi jak pan na włościach

Pozdrawiam, Anna.