No a rozplenica... hmmmm... marzenie. Powiedz ile czasu masz ją u siebie?
PEPSI pisze:Jeju, jaki Wojtuś ślicznyTaki okruszek do całowania. Aż się rozczuliłam.
Aniu bardzo dziękujęanabuko1 pisze:Witaj Marysiu![]()
no słodki ten Twój wnusio.Gratuluję takiego aniołka!!
Grażynko bardzo ale to bardzo Ci gratuluję tej niespodziankigracha pisze:Marysiu gratuluję ślicznego wnusia Wojtusia,wyobraź sobie że i ja niedługo zostanę po raz czwarty babcią ,tylko nie wiem co będzie, ma być niespodzianka,![]()
dzięki opiekunom ogrodowym Twój ogród wygląda wspaniale , zielono i kolorowo
Alu dziękujęalicjad31 pisze:Marysiu witajWojtuś śliczny taki słodziutki ,wiesz jesteś podobna do mojej mamy
Oj jesiennie już ale jak pięknie , mój ogród wcale nie jest taki samoobsługowyPEPSI pisze:Marysiu, stworzyłaś ogród samoobsługowyJest piękny i zadbany, a właścicielka przecież nie mogła się nim zajmować. Jesiennie już, ale ta pora roku ma swój urok
Jak zdrówko?
Aniu hosty w tym roku były nie dopilnowaneaneczka1979 pisze:Marysiu ależ masz cudne hostowisko!![]()
No a rozplenica... hmmmm... marzenie. Powiedz ile czasu masz ją u siebie?
Paulinko dziękujęPaulii pisze:Witaj MarysiuPięknie jesiennie u Ciebie w ogrodzie
![]()
Jest pięknie i czyściutko. Hostowisko piekne
Rozplenica japońska przepięknie kwitnie piękne ma kłosy
Iwonko dziękuję w imieniu swoim i rodziców.iwona0042 pisze:Marysiu wspaniały wnusio, gratulacje dla rodziców i dziadków![]()
![]()
Aurelko bardzo dziękujęsemirek pisze:Gratuluję wnusia Wojtusia, życzę zdrówka i uznanie dla opiekunów ogrodu.
Sabinko hosty są piękne i samoobsługowe ale moje w tym roku też ślimaki dopadły ale to dlatego że były nie dopilnowane a była u mnie inwazja ślimaków.nifredil pisze:Marysiu, hosty zapierają dech w piersi. Za każdym razem kiedy chcę się pozbyć moich, (bo wyglądają jak ser szwajcarski, podziurkowany przez ślimaki) trafię na wątek, w którym wyglądają fantastycznie i znowu zostawiam te swoje w spokoju
Dorotko to fakt że w tym roku to ja prawie nic nie robiłam przez tą kontuzje ale ogród miał opiekunów , wczoraj byłam w domu i na działce pogrzebałam trochę w ziemi i od razu lepiej się czujęDTJ_1 pisze:Marysiu Ty naprawdę nie musisz nic robić w ogrodzie, nawet jak rzadko bywasz ogród kwitnie bez Ciebie . Ale masz fajnie i podziwiam bo trzeba mądrze sobie wykombinować jak stworzyć piękny ogród samoobsługowy. Wpadaj tylko częściej do niego i fotki nam rób