Ewo nie będę pisał .... po prostu się wzruszyłem

chciałbym więcej ale mamy nie ogrodzone

a zawsze w zimie podchodzą sarny i obgryzają ..... a kilkanaście ha nie tak łatwo ogrodzić... .
Aniu zakupy robię na potęgę bo teraz na nie sezon i na wiosnę będę miał ładniej ..... te coroczne aksamitki i cynie trochę mi się już znudziły... , miejsca mam mało z tymi 39 m2
Zdj. z lipca ale może być

zaznaczone miejsce to rozmiar mojego ogródhttp://forumogrodnicze.info/posting.php?mode=smilies&f=2ka

ten trawnik po lewej to beton i tam nic nie mogę zrobić

chociaż mam w planach wycięcie w przyszłym roku tych krzaków pod brzozą i posadzenie tam jakiś bylin , jednorocznych i jakiś żurawek

miejsca mam sporo ale trudno wszystko uchwycić

piszę że mam albo nie mam bo powoli się kończy to co mam wytyczone a jakbym chciał więcej to muszę najpierw wziąć zgodę od cioci bo to jej krzewy a potem będe mknął jak strzała

(jak zawsze) ... strasznie ci dziękuję

a to co pokazuje to niestety pola uprawne ale uprawiamy buraki ziemniaku kukurydzę pomidory itp na sprzedaż oraz żonkile i piwonie , teraz po zbiorach wydaje się pusto ale jak pokaże zdjęcia w czerwcu to będzie ciasno ... !
Ewo i Aniu ! jesteście kochane .... ja rozumiem że może i mam ładnie w ogródku chociaż mi się nie podoba...... ja to robię dla przyjemności bo nie mnie ma się podobać tylko innym. Przecież ja mam dopiero prawie 14 lat no skończe 20 kwietnia 2015 r , są ładniejsze ogrody milion razy ładniejsze

i ogród takiego gówniarza was zachwyca ? I bardzo mi miło z tego powodu ! jak zawsze mi piszecie jakieś pochwały to potem kilka godzin chodzę z rumieńcami . Nie mam słów do was