Marysiu dziękuję bardzo
Chryzantema ta jest młoda ale na wiosnę będę sadzonkować
Dzisiaj podziwiałam Michała ogród - ale było fajnie pogoda dopisała . Jadziu Rzeczywiście chryzantemy szleją
Twoja Bella - przecudna Elu dziękuję imienin nie obchodzę ale życzenia i to zdrówka zawsze się przydadzą
W imieniu chryzantem też dziękuję Jadziu Deszczyk podlewa prawie codziennie - z jednej strony dobrze bo podlewa posadzone roślinki ale przeszkadza dalej zdzierać darń i tworzyć miejsca na kwiaty Chryzantemy szaleją mogę Ci sadzonkować jak coś chcesz
Dzisiaj odpoczywałam od swojej działki a podziwiałam cudny ogród Michała Darmokota - zdjęcia też będą z jego ogrodu .
Michał dziękuję za mile spędzony czas i prezenty
Kosztele jeszcze wiszą na drzewie Tereniu no to zrobiłyśmy Ci imprezkę w wątku
Chryzantema pokazuje różowy kolor, a dzisiaj zajrzałam jej pod płatki i ma żółty środek, więc MAM!
Spędziłaś miło dzień
Marysiu imprezka zawsze wskazana
Kosztele wiszą nawet zjadłam bo nie mogłam się powstrzymać
Fajnie ze masz chryzantemę Czechowsky Ty ukorzeniaj swoje bo piękne - piszę się na sadzonkę
Az się lepiej poczułam bo już mam dość tego kopania
Miło jest oderwać sie od codzienności jak jeszcze pogoda ku temu sprzyjająca .Liście jeszcze mocno trzymają sie gałęzi.U mnie na podwórku akacje w połowie gołe a na ziemi gruby żółty dywan
Michał jeszcze raz dzięki
Wszystko wsadzone i skończone kopanie Teraz Twoja kolej Beatko dziękuję w imieniu chryzantem Jesień - złota polska jest śliczna i kolorowa Danusiu To moje gospodarstwo jest w mieście ale wygląda jak na wsi Krysiu bardzo chętnie się wymienię bo nie mam takich jak Twoje Wiosna od korzenia wypuszczają nowe pędy i to docinasz i wsadzasz albo po przycięciu wsadzasz do ziemi jak wszystkie inne - to całkiem proste Jadziu u mnie też coraz grubszy dywan się robi po lipą , z orzecha już spalone liście Jadziu Kosztele nie moje to u Michała .
A włości - może na wiosnę będzie co pokazać
Gosiu już wymyśliłam - w miejsce paulowni i hortensji zadołowałam doniczki z roślinkami , będą miały dobrze bo cicho za skarpą a na wiosnę pomyśle albo rzucę tam różnych nasionek i niech sobie rosną
Tereniu!Cudowne barwy jesieni. Kochana uważaj na siebie , bo teraz sezon na nasze dolegliwości
Masz teraz zdwojone obowiązki , na dwie działki. Pozdrawiam cieplutko!