Dziś pochmurno,ale słonko przedziera się .Nie daje za wygraną
mati1999-Mateusz przymiotno nie mam.Tylko marcinki różne.Biedronki już dawno widziałam, co najwyżej pojedyncze. Ale przed zima one lokum gdzieś będą szukać
Pulpa222-Aniu; kogra-Grażynko;e-babcia-Jadziu Cudna w tym roku mamy jesień.Pogodna, słoneczka( ostanie 2 dni trochę się zachmurzyło, i ochłodziło)
Po niedzieli już będą nowe róże, ciągle przemyślenia robię gdzie tu ich posadzić

Ja jeszcze pomyślałam,ze chryzantemek muszę na drugi ok więcej kupić., aby później było w ogrodzie więcej kolorków

Mam juz kilka. ale za mało
trójsklepka jest z bliska cudna, taka egzotyczna.Hortensje już rudzieją
Grażynko u ciebie za mokro a u mnie za sucho
Tacca-Danusiu Dziękuję, w tym roku sezon dłuższy , a i roślinek więcej w ogrodzie to już i ładniej.
Pigwę. twoja widziałam duże jabłka,/. u mnie jeszcze nie ma.Nawet ta zwykła jeszcze owocu nie miała.
a_nie-Alu U mnie słońca w tym roku, tej jesieni było non- stop. Deszczu zero.
Diamant rouge widziałam u ciebie piękna i podobna faktycznie do mojej Magical Fire.

Marcinkowo

u
Marcinki te kiedyś rosły na działce,ale przyszły nowe roślinki i trzeba było zrobić nowe miejsce dla roślinek i te poszły przód ogrodzenie,ale tez fajnie tu wyglądają
Dynie zebrane

- największa pani pojechała taczka do sąsiada,miał ok 38 kg!!!
To wyhodowane moje z nasionek.W tym roku pięknie obrodziły

W tamtym miałam 5.A tym to już nie wiem, bo już wcześniej zrywałam, jedliśmy, rozdawałam sąsiadom , znajomym i jeszcze tyle zostało

[/URL]