kurcze Outlook dzisiaj się zbiesił i nie mam żadnych powiadomień .Nie wiem co jest tego przyczyną .
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM RAZEM I KAŻDEMU Z OSOBNA ZA ŻYCZENIA Dobrych i szczerych życzeń nigdy za wiele uścisków i całusów również , a także cudnych różyczek.Cieszę się ,ze o mnie pamiętacie .Za dużo całusów powysyłałam więc muszę zweryfikować bo post nie chce przejść wiec dla wszystkich

Fakt ,ze nie obchodzę imienin tylko urodziny ,które niestety oznajmiają ile to już wiosen i zim nie mówiąc o lecie i jesieni człek żyje na tym padole .Chociaż mnóstwoooooo ich już minęło nie czuję tych minionych patrzę w przyszłość czyli czekam znów na wiosnę
ANUSIU trza sobie je zamówić

ładnie delikatnie pachną i w Twoim kolorku
GRAŻYNKO na Aphrodite Cię wzięło

No cóż panna warta grzechu mnie ona u Ani bardzo się spodobała i mus to mus
MAJKA masz świętą rację i oby te życzenia chociaż w części się spełniły
ANDRZEJU daturka już w donicy czeka na chłodniejsze dni ,żeby ją udomowić
MATI cudna fotka to chyba Queen Elisabeth w margaretkach ,ale one są cudne z takimi pylnikami jak perełki .Co to za odmiana ???
ASIU za piękną różyczkę i życzenia
DAYSY dziękuję za cudny bukiecik takie też widziałabym chętnie u siebie
ILONKO raczej róże nie są z poślizgiem ,chociaż niektóre tak np. The Pilgrim .Czółenko drutki wszystko po trochę ,ale do czółenka potrzebne sa czyściutkie ręce, a jak się natyram w ogródku to nie można ich za bardzo domyć, wiec czółenko tylko w niedzielę .Coś tam modzę tylko nie umiem skończyć

Cudne zestawienie kim są te cudne panny i Christa pasuje do nich cudnie
EWUNIU bukiecik cudny ale trudno mi rozpoznać i waham sie między Pashminą ,a Charming Piano.Nie mam pojęcia
MARYSIU
MAŁGOSIU ze specjalną dedykacja jestem wzruszona
JAGÓDKO ja dopiero teraz dosiadłam się do kompa

.Tobie również moja imienniczko wszystkiego co najlepsze
IRENKO

staram się jak mogę i cieszę się ,że komuś podobają się moje fotki
DOROTKO jak osiągnie swój wiek też będzie zjawiskowy .Wszystkie róże potrzebują czasu
ANUSIU aż mnie zatkało .Ciekawe w jakim wieku mój będzie w takiej formie