Gosiu(Pepsi) dziękuję

,przekażę.
Doszłam do wniosku, że fajnie wiedzieć z kim się rozmawia, a jak taka wielka okazja się trafiła to i ja się ujawniłam
Marysiu(Maska)Pierwszoklasistce przekażę a mama szczęśliwa i dumna ( z tą śliczną to trochi przesadziłaś

do żurnala się nie nadaję, ale dziewczynki jak najbardziej.
Dorotko(dorkow0 ) dziękuję, od Ciebie zawsze tyle pochlebstw słyszę że się rumienię, a i optymizmem zawsze mnie nastrajasz na przyszłość

Będę więc czekać.
Sławku - bardzo dziękuję i miło, że wpadłeś.
Ilona(ilona2715 ) jestem, jestem

, nad tymi zdjęciami ciągle pracuję. Swoją drogą ciekawa jestem co sobie sąsiedzi myślą jak nas widzą w dziwnych pozach i strojach i mnie biegającą z aparatem po działce.

dziękuję
Jacku- astry nowobelgijskie piękne bo od Ciebie

, one takie wielkie rosną czy u mnie tylko tak wybujały?. A pomoesz mi zidentyfikować te marcinki i astry?
Izo (tu.ja ) dziękuję że mnie odwiedziłaś, brzozy zawsze klimacik fajny wnoszą choć to śmieciuchy straszne. Marcinków nie mam dużo to raptem 4 wybujałe rodzaje w różnych ujęciach

, pewnie że bym chciała jeśli masz jakieś inne na zbyciu. Maciejka do zapachu trzeci rok próbuję- w tym roku rewelacja 3 szt. się utrzymały - ale na takim terenie to nawet zapachu nie było czuć. Wschodzi po siewie a póżniej pada- nie podoba jej się u mnie

ale będę próbować dalej bo uwielbiam jej zapach wieczorem. Lilie orientalne - to one tak pachną? czy jeszcze jakieś inne? Pytam bo wsadziłyśmy cztery różne lilie i tylko jedna obłędnie pachniała, reszta ledwo wyczuwane, a że na targu kupione więc wszystkie NN.
Dorotko(dorotka350) o to pierwszy modele do fotek ustawiam zawsze się wciska.
dobrze zacznijmy od modela w jesiennej odsłonie
Co u mnie jeszcze kwitnie ? oprócz marcinków niewiele, kosmosy, nasturcje, wilce, dziwaczek- wszystko przymrozek ścioł.
Zostały marcinki- pokazać

żartuję już nie będę zamęczać może jakbym miała więcej odmian.
Rozkwitł pierwszy kwiatek chryzantemy NN, czekam z niecierpliwością na całkowity pokaz.
Powtarza kwitnienie Arthur Bell- teraz jest ładniejszy niż latem
I nowo zakupiona Schneewitchen
Więcej nic a nic-szkoda ale jesień pięknie pokolorowała liście kwiatów i krzewów
a zapomniałam o wrzosach, mało ich ale nie szaleję zobaczę jak sobie poradzą u mnie.
i jeszcze dzielżan NN