Wczoraj z żoną przejeliśmy nasz pierwszy ogródek działkowy, na razie "małpi gaj" ale wszystko przed nami. A wszystko to dla naszych dziewczyn. Jutro zaczynamy prace, na początek od koszenia, więc dodam pierwsze zdjęcia i zobaczycie jak wygląda nasz "małpi gaj"...
Nigdy nie myśl, że dałeś/aś z siebie wszystko...
Gdyż ograniczasz się kłamstwem.
Znów jestem i wstawiam zdjęcia "małpiego gaju", przepraszam, że tak długo ale nie miałem zbytnio czasu
Niestety zdjęcia robione są telefonem więc słaba jakość...
-- 3 paź 2014, o 17:53 --
Zaczynamy już coś robić na działeczce, więc mam kolejne zdjęcia, również robione niestety telefonem
na ostatnim zdjęciu sterta zielonego odpadu, już tyle a to dopiero może 20%
Rzeczywiście gaj ale po nawet miesięcznym pobycie na forum nie tylko zaczniesz stwarzać piękny ogród ale załapiesz różne choroby forumkowe m.i.n rózyczkozę, tulipanozę,liliozę...... Więc lepiej uważaj , bo te choroby wyciągają pieniądze z portfela ale są to dość przyjemne choroby
Gratuluję odkrywki ;)
Przejaśnia się
Z altanki da się coś uratować?
Jakieś odkrycia i ciekawe wykopaliska?
Trzymam kciuki za postępy
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
Z altanki nic nie da się uratować, jak ściągałem winogron z dachu to ściany zaczęły odpadać razem z dachem , a jeżeli chodzi o wykopaliska to jeszcze na nic nie trafiłem.
Dziś dużo pracy za nami, pomagał mi teść i od razu widać efekty. Pierwsze zdjęcie z rana przed rozpoczęciem pracy:
a to efekty pracy:
a poniżej ostatnie zdjęcie altany:
a teraz to co z niej pozostało:
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!