Jadziu czy to Ty masz Penelopę ?
Chyba widziałam ją u Ciebie, a może się mylę ?
Chcę coś więcej o niej się dowiedzieć.
A na pewno widziałam ją na forum.
100 róż , niezła kolekcja jak na twój mini ogródek.
GRAŻYNKO niestety nie mam Penelopy może Nelka ją ma ,albo Majka .Kurcze teraz już nie pwoeim ,ze jest mini .Wczoraj go mierzyłam po raz pierwszy i ma 16X 18 m z tym ,że nie w każdym miejscu jest taki, bo przecież altanka stoi także gril .Byłam zszokowana tymi pomiarami
ASIU ja zawsze wkładam do ziemi 2-3 oczka śpiące a 1-lub 2 są na powierzchni robię kopiec nakrywam głowę kapeluszem z butelki i każę im spać. Do wiosny mają czas na przemyślenia czy zechcą sie ukorzenić czy nie
EWUNIU na razie żadnych róż nie zamierzam wprowadzać do mojego ogródka no chyba ,że JPII .Dla Ciebie Aphrodite ,bo czytałam ,ze zalazła blisko
ASIU nie mam u siebie Nostalgii oddałam ją w dobre ręce ,ale ukorzenia sie jak każda inna róża
MATI wszystko przed Tobą jeszcze możesz ją kupić ,a imiona róż pisze się z dużej litery
ANDRZEJU cieszę się ,żeście dobrze zajechali do domu .No cóż specjalnie wczoraj bawiłam się w mierniczego tak z ciekawości Szkoda ,ze deszcz pokrzyżował trochę plany . Zapomniałam przekazać pozdrowienia dla Mirki.
No to na dobranoc dzisiejsze róże zapłakane deszczem
ASIU niczym po prostu kupiłam 2 sadzonki Princa de Monaco i za dużo było mi tych biało czerwonych róż zresztą bardzo podobnych
MATI na razie to zdrowa róża ,ale jest u mnie od 2 miesięcy ,więc dopiero w przyszłym roku się porządnie przekonam .Raczej wygląda na zdrową ,bo oglądałam ja w paru forumowych ogródkach