Witam serdecznie ...moje Drogie - pozwólcie , że odpowiem jednym zdaniem - by całkiem nie zwariować ( kolejne problemy zdrowotne - teraz kolej na M ) wkleję kilka fotek , by wątek żył .
Ulcia ...dziękuję

- cieszą me oczy zmęczone - dają wytchnienie - są odskocznią - pozwalają chociaż na chwilę się zapomnieć .
Jadzieńko ...no , to masz teraz pole do popisu ...Oncidum ma drobne kwiatki , prawda ? Podlewaj rzadko - nie przesadzaj z dogadzaniem - powinno być dobrze - czego zyczę z całego

.
Kazan już na mój widok siada i podaje sam łapę - ostatnio znów zostawiony sam sobie ( ja robiłam porządki w ogrodzie - sadząc irysy japońskie , tudzież inne maleństwa na skalniaku - nowości ) i ...uciekł , wypychając siatkę nad murkiem .
Ostatnie podrygi różane ...
Gosiu...w rzeczy samej - słodki - ale spuść go z oka i ...już go nie ma - to wynika z jego natury .
Porównamy ....oczywiście - ale trzeba czekać ...byle do wiosny

.
Agusiu...no , tak - co może , to jeszcze się wysila , by zakwitnąć - jednak prym wiodą teraz chryzantemy - pierwszy rok u mnie .
Jesień wokół mnie pokazuje w promieniach słonecznych mnogość kolorów - od żółci , poprzez beże , brązy i wszelkie odcienie złota i purpury .
Tak - Kazan jest przyjacielem całej rodziny - nawet w stosunku do obcych jest przyjaźnie nastawiony .
Kilka migawek ...