JOLKA.....szałwię podeślę w przyszłym tygodniu a w sprawie chryzantem wejdź na watek JATRY - Terenia ma tyle, że pragnienia Twoje na pewno nie skończą się na czterech

ja u niej kupowałam i jestem bardzo zadowolona, gdybym miała więcej miejsca na pewno jeszcze bym powiększyła kolekcję. U mnie rzeczywiście jeszcze kwitną róże, dalie no i chryzantemy.
HELENKO.... po prawidłową pielęgnację chryzantem warto iść do Tereni Jatra....ona to ekspert w tej dziedzinie
a Goryczki trudno było sobie odmówić za 9 zł. okryję ją starannie na zimę może coś z niej zostanie....takiego kwitnienia na pewno nie powtórzy ale trzy i pół kwiatka na wiosnę mnie uraduje
AGNESS......ja też mam mieszane uczucia co zobaczę wiosną zamiast Goryczki.......u mnie podobnie, mam na ROD i zamiast powiększać się ona z sezonu na sezon mniejsza
chryzantemy o tej porze w ogrodzie to przyjemność, mam trochę źle posadzone ale przyjdzie wiosna zrobimy porządki
JUSTYNKO....to dzikie trawsko też nam się zadomowiło na ROD chodzę z nożem i wycinam....ale robię to teraz coraz zadziej więc jest to walka z wiatrakami.......szałwię zapakuję i podeślę