Tulap, Ania Anym, Marta, Grażynka, Mati dziękuję, cieszę się, że mnie odwiedzacie jeszcze - taką płaczkę, pozdrawiam bardzo mocno.
ASK_anulla dzięki za komplementy, odmiany rozchodnika nie znałam, ale jak ją namierzę dam znać, kupiłam go w Castoramie bez nazwy.
Ania Lady r te zestawienia to chyba jesień dopracowałam pozdrawiam.
Dorotka dziękuję kochana.
Kasia - taki aparat

, dzięki
Obita wielkie dzięki, pozdrawiam
Iwona0042 a nie powiem, jak się nazywa

sama nie wiem, ale to jakaś pospolita odmiana
Jolu witam Cię, miło Cię gościć, jak wiesz , urządzanie ogrodu, to wielka przyjemność, a czasem nawet coś ładnego z tego wyjdzie
Dorota DTJ fajnie, że wpadłaś, fakt, ten jesienny spokój widać już na każdym zdjęciu, pozdrawiam.
Małgosia Pepsi tak kochana , to kosmos czekoladowy, zastanawiam się, czy go wykopać, jak dalię, czy zostawić na zimę, miałaś go kiedyś?
Ilonka dziękuję Ci, wiersz oczywiście znam, ale nie mogę go teraz czytać, bo ciągle beczę, to straszne, że całe życie tęsknimy za psami, które odeszły, ta więź jest magiczna i nieprawdopodobna, pozdrawiam ... i znowu ryczę.
Dorotko to miłe, pozdrawiam Cię gorąco.
Parę zdjęć jesiennego ogrodu, u mnie raczej pochmurno, jesień atakuje wszystko, codziennie inaczej, pierwszy raz zakwitła u mnie trawa pampasowa, pozdrawiam bardzo serdecznie.
pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam, Iwona.