Wśród Sosen... Buków... Kotów... cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wśród Sosen... Buków... Kotów... cz.2

Post »

Aniu, witaj... ;:196
To będziemy obie monotematyczne... :wink: Fotki z sierpnia... :uszy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Dorotko poszło popołudniem. ;:196
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko będę czekać... ;:196
A Twoje wyślę, jak się obrobię... Bo ostatnio za dużo mam... :(
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko Ty się nie przejmuj ogarnij swoje zakątki .Ja też zalatana dobrze ,że w locie niektóre sprawy można załatwić .Często na telefonie urzędowe i nawet da się załatwić dobrze ,że człowiek trochę osób już zna to można i tak .ja nie mobilna dostępna po 15 tej a urzędy zwykle do. :D Mam nadzieje ,że będziesz zadowolona ;:7 ;:19 ;:19
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Rozplenica piękna teraz przypomniałam sobie że mam ją od Ciebie, mam nadzieję że moja też tak będzie wyglądać. Już teraz ma 2 kwiaty ;:306
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko... ;:196
Napisałam PW...
Też się nie mogę ogarnąć, za dużo wszystkiego...

Dorotko... ;:196
Jak masz ode mnie, to będzie taka duża... To jedna z większych Rozplenic i chyba nie ma swojej nazwy odmianowej... Tylko Pennisetum alopecuroides... Ale jest tak cudnej urody, że ją rozsadzam i w różnych częściach ogrodu rośnie... :)
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko pw zostało usunięte przed wysłaniem ;:196
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko, to nikt inny, tylko ja... Chciałam poprawić inaczej napisać i jak zaczęłam kombinować, to usunęłam, a już późno było i nie pisałam od nowa... ;:196
Napiszę wieczorem... :wink:
Część 1Część 2
Dorota
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tak mi się wydaje że od Ciebie, żartujesz ona już się rozrosła przez te kilka miesięcy w przyszłym roku będzie jeszcze bardziej fajowska- i te pędzelki ;:170
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko, ważne że jest piękna... :D
Ktokolwiek Ci ją dał, czy ja czy ktoś inny, prezent jest piękny... ;:333
Ja ostatnio kupiłam kilka odmian Rozplenic i czekam jak będą w przyszłym roku pokazywały, że są warte uwagi... :)
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko nie fochaj się na mnie, brakło mi sił i czasu, na FO zajrzę czasem i nie do wszystkich, jak choroba wlezie w rodzinę to z niczym się nie wyrabia, w domu jestem tylko wczesnym ranem, wieczorem i nocą, dopiero wczoraj miałem trochę luźniejszy dzień. Ale to nie znaczy , że o Tobie nie pamiętam, nawet podświadomie - otóż wczorajszej nocy mi się śniłaś ale nie jako metr pięćdziesiąt a jako 2 metry i 150 kg ;:306 Nie widziałem Cię nigdy a we śnie miałaś włosy jakieś takie kasztanowe z przedziałkiem na środku, średniej długości,w każdym razie normalnie inaczej sobie Ciebie wyobrażam. Współczuję pogrzebu tej dziewczyny, dziś dowiedziałem się o raku znajomego :(
Mnie tez bardzo spodobały się Twoje rozplenice. Jakbyś miała za dużo chętnie przyjmę nadmiar w przyszłym roku :wink: Nie masz co narzekać na swoje zdjęcia, są takie żywe i uwodnione, mam wrażenie że u Ciebie zawsze jest wilgotno, zaraz po deszczu, bardzo lubię takie klimaty :D Szkoda, że koty uciekają od aparatu. Mogłabyś wstawić kolorowego tulipanowca? O ile jeszcze ma liście bo one wrażliwsze od zwykłych, zwykłe teraz pięknie się złocą.
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maichałku, nawet nie wiesz jak się cieszę, że Cię zmusiłam do zaglądnięcia... Ja już z eMem planuję odwiedziny u Ciebie, choć Ty nie w temacie jeszcze(napiszę PW, jakby co)...
Moje metr pięćdziesiąt waży ok 50 kg... Taka niewielka jestem... Włosy mam naturalnie od słońca rozjaśnione, ciemny blond z pasemkami, bez farby, długie, po pas(mój), proste... :wink:
Ta dziewczyna chyba nie miała zupełnie wsparcia w rodzinie, ważne było, co ludzie powiedzą... Nawet mama była u księdza, że tak nie wypada... to teraz może ma wyrzuty sumienia(ta mama), niech ma... Bo jak ludzie mogą być ważniejsi od własnych dzieci...? Sama je mam, już dorosłe i jeszcze nastolatki i zawsze trzymam ich stronę... Czy by się zakochały w chłopcu, dziewczynie, czy jeszcze kimś innym... Zawsze będę trzymać ich stronę...
Kolegę pozdrów i jak w naszym wieku, niech walczy i żyje pełnią życia... Bo w życiu ważne są tylko chwile... I to jest najważniejsze...
Jak mi się uda, to Ci zorganizuję Tulipanowca, ale nie obiecuję... Mój Variegata przesadzony stracił liście, ale może da radę... Ten zielony, czeka na przycięcie...
O chorobie w rodzinie nic nie napiszę, Michał ja tak dostaję w d..., że nawet M, mówi, że jak się śmieję, to cud...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko ale się uśmiałam z wizji Michała, na jakiej podstawie tak sobie Ciebie wyobraził :;230
Przecież Ty w każdym poście delikatnością jesteś :D Michał nie czyta wszystkiego, bo ja przecież pisałam jaka jesteś ;:302
Zapomniałam wcześniej napisać o tej biednej dziewczynie, że musiała przeżyć piekło skoro targnęła się na swoje młode życie. Jak bliscy potrafią swoim zgotować takie piekło ;:185 Mając swoje dzieci musiałaś to bardzo przeżyć.
No to miłych snów :!: niech Ci się wielki grubaśny Michał przyśni ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Masiu Czytałem czytałem, choćby, żeby się dowiedzieć jak Dorotka wygląda ale wiesz, że na sny nie ma się wpływu, już Ty też huśtałaś się na schodach bujanych u siebie w domu w czarnej sukni ;:306
Dorotko wtajemnicz mnie w odwiedziny, już się cieszę ;:138 Też kiedyś miałem włosy po pas :lol:
No tak, jeśli dla matki ważniejsze było co ludzie powiedzą od córki to ona dzieci mieć nie powinna bo się do tego nie nadaje. Pięknie piszesz o swoich dzieciach, tej dziewczynie dopiero musiało być przykro jak widziała w innych rodzinach miłość a ona nie mogła na swoją liczyć bo zdanie ludzi ze wsi i księdza było ważniejsze...Kolega sporo starszy, po 70 ale nie wygląda i nie zachowuje się jak na ten wiek, z zachowania to na 20 lat by pasował, jest tak opiekuńczy, że mimo iż 3 jego dzieci już pozakładało rodziny i są w okolicach czterdziestki to nie potrafią same funkcjonować, nie daj Bóg żeby mu się co stało bo po nich...
Byłbym bardzo wdzięczny za tulipanowca Variegatę.

Zbieram się do Tereski TerDob. Miłego dnia :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko przepraszam, że u Ciebie ;:196 Ale ! Michał ja już Ci się śnię nie pierwszy raz w długim czarnym ubiorze, coś sobie przypominam ;:224 Pozdrów Terenię i Małogoszcz ;:167
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”