Ignis05-Krystynko Zachody słońca uwielbia, mają w sobie coś nie tylko pięknego ale i magicznego.
Z wielka ostrożnością podchodziłam do jabłonki, jak don pedro
,ale nie mogłam się powstrzymać,żeby zdjątka nie zrobić temu gościowi- szerszeniowi.Tak jabłuszka są pyszne winno- słodkie.Widać i szerszeniom smakują.
A powojniki dla mnie wszystkie są śliczne. Na drugi rok będzie kwitło parę nowych,co jeszcze kwiatka nie widziałam, fajne to takie czekanie
daysyWAW!!Oj ale pochlebstw,,ładniutkich .Już dawno mi tak nic ładnego nie mówił, więc tak mi mów, tak mi mów ,,,
Kiusju jest zupełnie inna i faktycznie przecudna.
O i tez jesteś kociara. To jesteśmy w jednym klubie
anym-Aniu;Annes 77-Aniu No widzisz, jak czasami czegoś ( jakiejś roślinki)nie doceniamy,, dopiero jak u drugich zobaczymy to już nam się podoba.Ja tez tak mam

Trójklpepkę mam od jesieni,ubiegłego roku.A ciekawa jestem, czy ona ma jakieś nasiona, muszę się jej przyjrzeć.A e te szerszenie, szkodniki jedne ,muszę chyba już oberwać te jabłuszka bo mi wszystkie zjedzą
Hmm, ale drugich jabłuszek na drugiej jabłonce jeszcze nie ruszyli
ASK_anulla-Anula Ja tez tak leczyłam moja córcię,kilka dni, na początku było lepiej a potem tylko gorzej i musiałyśmy w końcu pójść do lekarza .Dobrze,że sporadycznie chorują.dużo zdrówka życzę dla twoich skarbów.Tak to pogoda teraz zdradliwa.
Trójsklepka jest śliczna,.,mam ja praktycznie od jesieni, ubiegłego roku. Zobaczymy jak na przyszły rok się rozrasta, jak dobrze, to ci ja podeśle, jak coś będzie
mar33-Marysiu Zachody słońca mają w sobie coś niepowtarzalnego, codziennie inne, co dzień ,nie takie same, niepowtarzalne, zachwycające.

trójsklepka śliczna wiem, dziękuję kochana,że ją mam
A widzisz jaka modelka z tej wazki prosto w obiektyw się patrzy, wie,że będzie na forum
A szerszeni do tej pory nie widziałam,teraz gdzieś sie przy jabłuszkach,pokazały, skubańce jedne.Jutro wszystkie idą do oberwania.
mati1999-Mateuszu, dziękuje

A Vanilka to cudna dama. pierwszy raz ją tak podziwiam
I dobre masz oko, za siatka rosną jakieś topole czy tam osiki, na tych drzewach to już się nie znam

Ale dalej już jest lasek sosnowo - dębowy.I zalew nazywa się Dębowy Las,własnie tak.
Pulpa222-Aniu oj tam, lata to już dawna ,nie ma, a ja tylko jesieni nie pokazuję
A kolorków to faktycznie jeszcze jest i niech tak zostanie,, to lubię .Jeżówki jeszcze te eleganckie co były kupione we wrześniu z kwiatami, raczej pączkami. Inne tez już skończyły kwitnąć.A za pochwałki bardzo dziękuję, miło mi
karolacha-Karolinko Witaj w moich progach i zapraszam częściej

.hortensjami to zachwycam się i ja,Marcinki mają swój teraz cudny czas
Tak, te białe i czerwone( one raczej takie różowe) to też marcinki

No widzisz, ile mamy wspólnego, podobnie z ogrodami było, roślinki przybywały i przybywają i nieskończone chciejstwo następnych

.
Ja też i teraz już kupuję tylko wyszukane rośliny .I zapraszam, a u ciebie tez mi się podoba więc i ja do ciebie będę zaglądać.

Ogórecznik

Hortensja Magical Fire

Vanilka

heliotrop