Ja również pragnę stać się częścią kolejnej części sagi o twoich nierzadko drapieżnych roślinach
Jak do tej pory jestem ukontentowana, bo kolorowe kwiaty to to, co kocham "okrutnie"
Henryku, trzecia kartinka a mnie jeszcze tu nie bylo ale już jestem i nadrabiam zaległości Co można napisać, czego nie wyczytałam u poprzednikow.... kolekcja i sam początek pierwsza klasa Parodia minuscula
Henryku! Mimo, że czerwony uwielbiam, to jednak Rio mnie wręcz zatkało! Jakie cudo... I nie dziwię się Twojej fascynacji! Piękne i też mam nadzieję, że to nie koniec kwitnień, bo takie widoki miód na serce!
piasek pustyni pisze:Henryku! Mimo, że czerwony uwielbiam, to jednak Rio mnie wręcz zatkało! Jakie cudo... I nie dziwię się Twojej fascynacji! Piękne i też mam nadzieję, że to nie koniec kwitnień, bo takie widoki miód na serce!
Wszystkie rośliny o pięknych kwiatach, ale muszę zgodzić się z moimi Przedmówczyniami i "wręczyć" palmę pierwszeństwa za barwę, kształt płatków i całokształt "budowy" dla Echinopsis hybr. Rio - prześliczny, wyjątkowej urody kwiat. Pozostałe dwa również zasługują na pochwały, jednak ten "nagrodzony" jest "naj" .