może uda sie przez ten tydzien, a jak nie to dopiero w weekend
  może uda sie przez ten tydzien, a jak nie to dopiero w weekendMój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
- miaaa
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iwonko   

Wreszcie trafiłam do Ciebie :P jestem pełna podziwu , gdy spoglądam na pierwsze zdjęcia z początku wątku i te obecne. Widać, że dużo pracy i miłości włożyliście w upiększanie ogrodu :P A widać też, że było warto 8) Bardzo mi się podoba Superowy grill, altanki zazdroszczę, strasznie mi się podobają takie domki "górolskie", ze ściętymi daszkami  :P piękne rabatki, cudne roślinki , wzorowy trawniczek, jednym słowem same ochy i achy
 Superowy grill, altanki zazdroszczę, strasznie mi się podobają takie domki "górolskie", ze ściętymi daszkami  :P piękne rabatki, cudne roślinki , wzorowy trawniczek, jednym słowem same ochy i achy   

Pozdrawiam cieplutko

Wreszcie trafiłam do Ciebie :P jestem pełna podziwu , gdy spoglądam na pierwsze zdjęcia z początku wątku i te obecne. Widać, że dużo pracy i miłości włożyliście w upiększanie ogrodu :P A widać też, że było warto 8) Bardzo mi się podoba
 Superowy grill, altanki zazdroszczę, strasznie mi się podobają takie domki "górolskie", ze ściętymi daszkami  :P piękne rabatki, cudne roślinki , wzorowy trawniczek, jednym słowem same ochy i achy
 Pozdrawiam cieplutko

Dorotko czuje się zawstydzona tymi pochwałami  ! które troche niestety mijają się z prawdą! gdzie mi tam do Waszych ogrodów drogie dziewczynki!  mimo wszystko dziękuję bardzo!!! wciąż mało czasu!
 ! które troche niestety mijają się z prawdą! gdzie mi tam do Waszych ogrodów drogie dziewczynki!  mimo wszystko dziękuję bardzo!!! wciąż mało czasu!
A wczoraj dzień z przygodami na działce , pojechaliśmy do ogrodniczego, kupiłam troche iglaków, z bólem serca bo z kasą krucho.... zabraliśmy się za wykopywanie pelargoni, których nie chce (ewentualnie w innym miejscu) i jak pech to pech, sczeliły nam widły amerykańskie kupione w tamtym roku i szpadel!!!! robota w toku a tu suprise!
 , pojechaliśmy do ogrodniczego, kupiłam troche iglaków, z bólem serca bo z kasą krucho.... zabraliśmy się za wykopywanie pelargoni, których nie chce (ewentualnie w innym miejscu) i jak pech to pech, sczeliły nam widły amerykańskie kupione w tamtym roku i szpadel!!!! robota w toku a tu suprise!
zaraz jedziemy do marketu po niwe i dziś znów robota, trudno że niedziela ale chociaż słoneczko świeci! biorę aparat to zrobie kilka zdjęć bo mam roślinki do identyfikacji, i do pokazania domek w środku! buziaki
 ale chociaż słoneczko świeci! biorę aparat to zrobie kilka zdjęć bo mam roślinki do identyfikacji, i do pokazania domek w środku! buziaki 

! które troche niestety mijają się z prawdą! gdzie mi tam do Waszych ogrodów drogie dziewczynki!  mimo wszystko dziękuję bardzo!!! wciąż mało czasu!
 ! które troche niestety mijają się z prawdą! gdzie mi tam do Waszych ogrodów drogie dziewczynki!  mimo wszystko dziękuję bardzo!!! wciąż mało czasu!A wczoraj dzień z przygodami na działce
 , pojechaliśmy do ogrodniczego, kupiłam troche iglaków, z bólem serca bo z kasą krucho.... zabraliśmy się za wykopywanie pelargoni, których nie chce (ewentualnie w innym miejscu) i jak pech to pech, sczeliły nam widły amerykańskie kupione w tamtym roku i szpadel!!!! robota w toku a tu suprise!
 , pojechaliśmy do ogrodniczego, kupiłam troche iglaków, z bólem serca bo z kasą krucho.... zabraliśmy się za wykopywanie pelargoni, których nie chce (ewentualnie w innym miejscu) i jak pech to pech, sczeliły nam widły amerykańskie kupione w tamtym roku i szpadel!!!! robota w toku a tu suprise!zaraz jedziemy do marketu po niwe i dziś znów robota, trudno że niedziela
 ale chociaż słoneczko świeci! biorę aparat to zrobie kilka zdjęć bo mam roślinki do identyfikacji, i do pokazania domek w środku! buziaki
Iwonko odwiedziłam Twoją działkę, jest taka sama duża jak moja. Widzę, że dużo pracy włożyliście, żeby wyglądała tak pięknie, już jest ślicznie, altanka inaczej wygląda a grill wyjątkowo pomysłowy i bardzo funkcjonalny, wart naśladowania. U mnie urządzanie działki trwało latami i jeszcze zawsze coś się zmienia, myślę, że Tobie pójdzie szybciej. Serdecznie pozdrawiam.

, reszte prac w weekend, ale nie wiem co będzie bo ma lać i być zimno...
 , reszte prac w weekend, ale nie wiem co będzie bo ma lać i być zimno...