Witaj Beatko widzisz nie wyrabiam się i do tyłu jestem z niektórymi pracami typu wycięcie przekwitłych kwiatów , chwasty ale zdążę do zimy Kwiatków jeszcze kwitnie.Dziś sadzę cebulki od pana Jana
Fajnie i zgrabnie wyglądaja te złocienie. Razem z tytm fioletem ładnie pasują!
Latorośle wyrosły ! Fajnie! Że tak chcą Ci pozować. Moje uciekają, muszę ich podstępem focić
Takasobie Milkodzieci rosną pomagają czasem zwykle dwa razy dłużej schodzi .dziś sadziły cebulki. ;: Hanno Kwiatków różnych mam już troszeczkę U Ciebie zaś koleusów ogrom.
Twój ogród nieustannie świetnie się prezentuje! Masz dużo jesiennych kwiatów i równie dużo optymizmu
To dzieci mają taki domek na rusztowaniu? Bardzo ładny!
Jacku co do ogródka to kwitnie dużo jeszcze a domek dzieci stoi na wysokości 150 cm na balach w betonowanych zbrojonych od dołu ,by nie zgniły .,metalowe schodki z drewnianymi stopniami zjeżdzalnią .Domek nie ma ani jednego gwoździa .Mąż robił go mocując deski na tzw.falc .Wiosna będziemy go malować jak i chuśtawkę bo szybko farba schodzi .Optymizmu mi nie brak Dorkowo Dorotko rarytasów aż takich u mnie nie ma ale cieszy ogródek.Kolorki lubiię to wiesz zresztą więc są.