Elusia a już miałach napisać jak mo sie Dioblik a tu TADAM RU cudniasta też jestem z niej zadowolona .To róża nad różami warta polecenia .Pamiętam jak moją kupowałam to wszystkie forumki mnie do niej przekonywały, aż wreszcie uległam i mam i nie żałuję zakupu U mie nie ma kaj sioc poplonu ,bo miejsca brak
Phalenopsis equestris cudny Elizabetko,po prostu stał się moim marzeniem...muszę poszukać...
Brioza piszesz,że piękna i zasluguje na lepszą miejscówkę...
no to i ja ją muszę przesadzić bo tam gdzie posadziłam .. szkoda mówić...zakwitła jeden raz i choruje,choruje bez kwiatów...
Eyes for You - to cudo... muszę również ją sprowadzić bo jest cudowna...
albo muszę przestać odwiedzać Wasze wątki dziołchy kochane
Elizabetka pisze: RU to klasyka nie dość, że zdrowa to jeszcze pięknie pachnie...zasługuje na miejsce w każdym ogrodzie.
No i ja mam dwie... ale nie tak cudowne jak Twoje... jedną pali słońce i to dosłownie, a druga nie chce wybić nowego pędu z ziemi...
Kurcze... jak to miejsce może zmienić wygląd i kwitnienie tej samej róży... ale może w przyszłym roku będzie lepiej.. inaczej zmuszona będę przesadzić tą z patelni.
Ty nic nie mów o uciekającym czasie.
Ja nie wiem kiedy dni mijają. Nie mam czasu nawet zdjęc porobić, a co dopiero popracowac porządnie w ogrodzie
Moje hortensje sponiewierane w tym roku przez susze.
Już są całe brązowe. Ja musze w przyszłym roku zadbac o podlewanie
Eluś, ależ u Ciebie kolorowo!! Kot cudny.
Ja wszystkie hortensje przenoszę pod dom w cień.
Moje takie popalone od słońca, albo od złego podlewania przez sąsiada.
Kwiaty już brązowe.
Na działce hortusia od Jadzi ładnie mi kwitnie, ale nie jest w pełnym słońcu.
To jak jest z tymi hortensjami? Lubią słońce czy nie?
Może ich nie przesadzać?
Tosia hortensje przede wszystkim lubią dużo wody i miłości wtedy kwitną i cieszą nasze oczy .Moim zdaniem wolą półcień tak jak u mnie ,ale w słonku trzeba bardziej dbać o podlewanie .Takie jest moje zdanie
Witajcie kochani.
Porobiłam parę fotek ale niestety Photobucket chyba zmienił zasady. Trzeba będzie podziękować i poszukać nowego donosiciela.
Serdecznie pozdrawiam i do napisania.