Kolejny rok......

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
oxalis
1000p
1000p
Od: 24 mar 2012, o 00:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kolejny rok......

Post »

No i przyszłam się przywitać :wit . Lepiej późno niż wcale, jak to przysłowie mówi ;:224 , wykorzystałam wiatr z południa wiejący :;230
Byłam tu byłam ;:108 , nie raz podziwiając Twoje hortensje ;:138 , moja Ty Królowo Hortensjowa ;:63 .
Szkoda tylko że na 72 stronkę się załapałam, bo zaraz mi znikniesz z pola widzenia :D
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewcia pewnie grzybki zbiera a hortensjami zajmie się rano ;:7
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Matulu,nie wiedziałam,ze te tuje są tak żarłoczne. ;:oj
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Reniu oglądam Twoje rewolucje i już sie nie mogę doczekac swoich i mam nadzieje że Aguś pomoże :oops:
Aguś ja jestem bardzo chętna na cięcie ,ale jeszcze troszkę czasu musi upłynąc abym miała jedną ścianę. Z doświadczenia juz wiem że silne cięcie je zagęszcza i po 5 latach mam już w jednym miejscu ścianę - na inne muszę jeszcze troszkę poczekać, ale czas tak szybko leci ,że zanim sie obejrzę to już sąsiada nie zobaczę ;:306 ;:306 ;:306
Kasiu no właśnie już trzeba zamykać , ale spotkamy sie wiosną :;230
Elu kochana u mnie grzybków nie ma ;:185 ,zaledwie 4 sitka w suszarce - chyba bylo za zimno- może teraz ruszą
Małgosiu, Gosiu no niestety one się strasznie rozrastają-podobno szmaragdy mniej inwazyjne są.
Gosiu powinno się może i głębiej , ja myślę że 50 cm wystarczy do tego folia kubelkowa, ktora przecież musi miec odpowiednią wytrzymalość skoro sie nią fundamenty chroni.

Dziewczynki czas się pożegnać, bo jak Kasia słusznie zauważyła jest to już 72 strona.
Zatem wszystkim pragnę podziękować za odwiedziny ;:cm i zapraszam wiosną ;:306 , gdzie hosty i zurawki zobaczycie w nowym miejscu ;:306 - właśnie jestem w trakcie przesadzania i sporo z tym zabawy poniewaz pod każdą trzeba lepszej ziemi ,a jest ich ponad 60 :;230

Obrazek

:wit :wit :wit :wit :wit :wit
Pozdrawiam. Ewa
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”