Moniś- chalaputkowo Ta chryzantema niestety raczej nie jest wieloletnia.Floks tak ładny i fakt t oczko ciemniejsze ładnie kontrastuje. Dalie niestety nie u mnie takie piękniutkie rosną
Wiolu ? Wolusia Ja chryzantem nigdy nie siałam. Kupiłam sadzonkę
Kasiu - Kasiula17 Dalie cudne tylko niestety nie moje tylko zakopiańskie. Cieplutko Pzdrawiam
Patii- patusia336 Fakt pięknie jest przy tym Sanktuarium
Mateuszu Już doszłam do siebie, bo usunięciu zęba mądrości
Ewuś - ewa321 Chryzantema owszem jest prześliczna bardzo Mi się podoba jej kolorek kwiatuszków. A floks bardzo uroczy jest. Już wróciłam do formy
Małgosiu ? PEPSI No właśnie nazwa floksa jest myląca powinien mieć odcień łosośiowo-pomarańczowy
Celionko ? trzynastka Floks pięknie kwitnie a te dalie nie moje niestety.
Basiu ? baseda Floks owszem śliczny
Jadziu - e-babcia Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Te dalie, co je pokazała to niestety nie moje tylko zakopiańskie
Aniu ? anym Mi również taki kolor chryzantem się podoba
Elu- maika Tak floksik bardzo ładny jest. A zakupy
Natalio - Fraszka_1 Tak chryzantema cudna jest
Mateuszu - mati1999 Fakt Dalie z Zakopanego cudne są
Haniu - hanna133 Chryzantemę mam tylko jedną a dalie to nie moje są takie rosną przy Sanktuarium Matki Bożej Fatimskiej w Zakopanem
Melasa Witam

Cię Bardzo Cieplutko i Serdecznie w moich skromnych progach ogrodowych. Słonecznik Ozdobny karłowy jak najbardziej nadaje się na balkon do donicy lubi stanowisko słoneczne a złocienie trójbarwne również mogą być siane do donicy na balkonie
Stasiu- stasia109 Chryzantema raczej nie przezimuje, bo ona raczej nie jest z tych
co zimują w gruncie. Jeszcze żadnej chryzantemy nie udało Mi się przezimować, więc raczej kupuję te, co nie zimują
Kasiu - 123katex Racja chryzantem cudna
Aleksiku Racja chryzantema pięknie kwitnie i piękny ma kolorek taki, jaki lubię
Karolinko ? Klepie Bardzo się Cieszę ze już jesteś.

Racja ze dalie z Zakopanego cudne są. Mnie tez zauroczyły Moje złocienie pierwszy raz je siałam i już co roku siać będę.
Violu - Viola K Słonecznik karłowy pełny cudny jest. Tak śliczne zdjęcie Ja i jeżówka. A jeżówka ma bardzo piękny kolor. Ja również Bardzo mocno Cię pozdrawiam ściskam i całuję
Marysiu ? MariaWy ] Bardzo się Cieszę ze już jesteś

i powoli wracasz do Nas
Ewo - ewka17 Tak chryzantema ma bardzo śliczny kolorek. Dalie nie moje są
Bo robi się ogrodzenie wracam strasznie późno i okropnie padnięta i na nic nie ma już ochoty jak tylko wskoczyć do łóżeczka.
Niestety w ogrodzie już zrobiło Mi się jesiennie i niewiele już kwitnie prawie nic
Owoce Ognika szkarłatnego
Owoce Berberysa
Berberys
Owoc Pigwowca
Rozchodnik okazały