tesia39-Tereniu; e-babcia-Jadziu; stasia_ogrod-Stasiu; alicjad31-Alu; koziorozec-Martuś Dzięki dziewczyny

.
Kronenberg to w ogóle piękna róża
Pewnie to moje jedyne księżniczki, to zawsze są super

,bo reszta rodziny to już chłopaki
Każde swoje zwierzątko jest najładniejsze,najpiękniejsze i najfajniejsze,czy to kot, czy pies, czy inne,bo swoje,moje..Tak samo jak nasze - swoje dzieci,prawda ??
Dorotko350; Annes 77-Aniu; Dzięki, wiesz serce kobiety zawsze bardzie rozumie kobiety.a moje dziewczyny zawsze są kochane i córcia i Fiona
Marcinki u nie jucz 3 kwitną, a jeszcze 2 się szykują
cieszę się,że tyle Horttensji już zgromadziłam w ogrodzie( 10 odmian) , to piękne roślinki,długo kwitną w ogrodzie i pięknie go ożywiają i dekorują,prawda ?
Fajnie,że nowy avatarek się podoba.Taka mała zmiana
.
mati1999-Mateuszu U mnie jeszcze kwitną.A koty ...hmm,każdy ma swoje.Ja wolę koty,bonie trzeba wyprowadzać po kilka razy dziennie.Czyściejsze są.I zobacz jakie pożyteczne na działce, moja Fiona nie ma dnia aby teraz coś nie przyniosła, to myszkę, to małego kreta, to nawet szczurka przyniosła,zaskrońca, niedaleko są łąki i tam chodzi na polowanie,Bo działka już jej dawno przestała wystarczać
Trójskepka - żabia lilia

Kaiser w roli głównej ,to bardzo fajnie,żer on ponownie sobie zakwitł.
Mam jeszcze Julkę w pakach, ciekawe czy zdąży rozkwitną, zimno jakieś idzie,Ale miejmy nadzieje,że przymrozków jeszcze nie będzie

marcinki
Hortensja bukietowa Magical Fire
Kolejne dynie zerwane.
Duża poszła do koleżanki.
A mniejsza dla mnie na zupę z dyni.Pychotka!!!
I tak tylko 1/ 3 zużyłam wczoraj .

I papryczki ostre mojego syna.
To tylko cześć zerwana, jeszcze duzo więcej na krzaczkach,ale zimna jeszcze strasznego manie być, więc niech rosną.