Fikusy są po prostu cudowne! Jak je widzę to normalnie oczy mi się świecą Obstawiłabym nimi cały dom gdybym tylko mogła Ten Twój jest piękny!!Nie było nazwy na doniczce, bo mam takiego, ale zaliczony jest do niezidentyfikowanych?
Aa nazwa jest nawet na takim specjalnym kartoniku wetknietym w doniczke juz podaje :A wiec to jest Fikus Anastasia tak pisze Ja też jestem zakochana w tych kwiatkach i jak weszłam do sklepu to słyszałam jak mnie wołał chciałam kupić jeszcze jednego ale na drugi dzien juz śladu po nich nie było Szkoda bo piekny
Ostatnio kupiłam przez allegro też takiego małego beniaminka na razie jest malutki ale widze że puszcza duzo młodych listków wiec myśle ze sie zbierze Przepraszam za wyglad doniczki to taka tymczasowa
musze sie wam pochwalić u mojej cioci na klatce wisi hoja nikt sie nia zbytnio nieinteresuje wisi tak bidulka i ciocia ja podlewa bo by umarła raczej Ułamałam kiedys sobie jedna gałazke wsadzilam do wody i tak sobie byla i była (wcześniej jedna wsadzilam do ziemi z ukorzeniaczem ale niestety uschla)i wczoraj patrze a moja hoja prosze chyba zaczyna puszczać korzonki i jak myślicie to korzonek?
nio to jestem szczesliwa jak nie wiem a jak myślisz bedzie z niej jakaś fajna roślinka bo ona miała taki suchy patyczek miedzu tymi liscmi i ja go odlamałam
nio do takiej Anoli to jeszcze daleka droga ale jestem szczesliwa ze sie wkońcu ruszyło teraz bedzie z górki Z tego co pamietam kwitła na taki jakby lekko różowy ale na klatce ciemno to nie jestem pewna na 100% Dziekuje saraa za trzymanie kciuków na pewno sie przydadza aA i jeszcze dziś odkryłam że cebulka frezji co wsadziłam już ho ho czasu temu też wypuściła będę miec doniczkowa frezje miała kwitnać w ogródku ale niestety nici z tego i wykopałam