Aniu tak,to szałwia odmiana Tricolor,wieloletnia,niekiedy trochę później po zimie odbija,ale mam ją od kilku lat
Aniu do BR jak masz po drodze to koniecznie zajrzyj,bardzo lubię u nich kupować bo sadzonki zdrowe i okazałe,co do fiołka ,nie jestem do końca zadowolona z niego,na zdjęciach jest o wiele ładniej wybarwiony niż u mnie ,no i choć mam go trzeci rok to jeszcze nie zakwitł ,może u Ciebie będzie mu lepiej,masz rację ciągle jeszcze mam miejsce żeby coś nowego sadzić bo ciągle przesadzam,dzielę i zawsze jest nowa miejscówka dla roślin,poza tym zrezygnowałam tzn ograniczyłam do minimum warzywniak ,jest tylko to co lubimy i tym sposobem zyskałam nowe rabaty ,które systematycznie zapełniam
Maryniu nie mogę być egoistką i zawłaszczać całe piękno roślin dla siebie ,niech i motyle coś mają
ANiu wbrew pozorom jesień też może być piękna i kolorowa ,ale juz tak jest z tą jesienią ,że nie daje nam zapomnieć ,że po niej jest zima i znowu długie oczekiwanie-kiedy chwycimy za narzędzia i zabierzemy się do pracy w naszych ogródkach