Mój mały parapetowy ogródek :)
- DieSte
- 200p
- Od: 14 wrz 2008, o 13:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mam nadzieję, że się lepiej czuje
Staram się, żeby miały jak u Pana Boga za piecem...

Zapraszam do mojego spisu wątków
- DieSte
- 200p
Dziewczyny i chłopaki, co robić, co robić
Albicja mi strasznie pożółkła i odpadają listki... Nie jest przelana ani przesuszona... nie wiem już co robić
A z dobrych wieści - prawie wszystkie nasionka kaktusów już kiełkują (się znaczy z każdego gatunku). Kiełkuje również bazylia i rumianek. Cyklamen ma mnóstwo nowych pąków, a niepokaźne paprotki co dzień mają nowe listki

A z dobrych wieści - prawie wszystkie nasionka kaktusów już kiełkują (się znaczy z każdego gatunku). Kiełkuje również bazylia i rumianek. Cyklamen ma mnóstwo nowych pąków, a niepokaźne paprotki co dzień mają nowe listki

- DieSte
- 200p
Długo mnie nie było, ale wracam. Dziś wieczorem postaram się wstawić nowe zdjęcia. Z nowości: cyklamen został zasuszony w ataku złości mojego byłego, który zabrał również dracenkę i anginowca. Ale i rosną nowe roślinki ;)
- DieSte
- 200p
- DieSte
- 200p
Powracam po długiej nieobecności ;)
Wklejam zdjęcia roślinek - od razu mówię, że są średnie, bo robione telefonem komórkowym ;) Aparat pożyczony znajomym

I na koniec te cudeńka - dwa urosły gigantycznie w ciągu niecałych dwóch tygodni, a trzecie zakwitło!

Wklejam zdjęcia roślinek - od razu mówię, że są średnie, bo robione telefonem komórkowym ;) Aparat pożyczony znajomym

I na koniec te cudeńka - dwa urosły gigantycznie w ciągu niecałych dwóch tygodni, a trzecie zakwitło!