http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 8#p3989488

Ale przez telefon działam
 Ale przez telefon działam  

Skoro jest chrupka,to resztę mogę sobie wyobrazić- choć na mizerię to się pewnie nie nadaje
  Skoro jest chrupka,to resztę mogę sobie wyobrazić- choć na mizerię to się pewnie nie nadaje 

Dziś zjadłem ich masę
 Dziś zjadłem ich masę  pycha
 pycha 

Jak dzisiaj zerwe, to wstawie kolejną fotke
 Jak dzisiaj zerwe, to wstawie kolejną fotke  Mam tylko trzy krzaki więc ogromu nie ma, ale jest sporo
 Mam tylko trzy krzaki więc ogromu nie ma, ale jest sporo  A o nasionka na akcji nie ma obawy
 A o nasionka na akcji nie ma obawy 
 !
 !  . Zrobiłam też w słodkiej zalewie octowej (jak korniszony) razem z kolorową papryką + trochę ostrej oczywiście, dodałam też koper " dojrzały" ale zielony, pieprz, chrzan, ziele angielskie i czosnek oczywiście. Na degustację muszę (niestety) jeszcze poczekać
 . Zrobiłam też w słodkiej zalewie octowej (jak korniszony) razem z kolorową papryką + trochę ostrej oczywiście, dodałam też koper " dojrzały" ale zielony, pieprz, chrzan, ziele angielskie i czosnek oczywiście. Na degustację muszę (niestety) jeszcze poczekać   . W słoikach wyglądają bardzo smakowicie!
 . W słoikach wyglądają bardzo smakowicie!
 Kilka też zjadłem, no dobra kilkanaście
 Kilka też zjadłem, no dobra kilkanaście  Kilka sztuk było już z dojrzałymi nasionami. To mój dzisiejszy zbiór
 Kilka sztuk było już z dojrzałymi nasionami. To mój dzisiejszy zbiór  

Muszę się zastanowić w co się pakuję
 Muszę się zastanowić w co się pakuję  Już nie wyrabiam z przerabianiem pomidorów i papryk,a jak jeszcze cyklantera dojdzie...
  Już nie wyrabiam z przerabianiem pomidorów i papryk,a jak jeszcze cyklantera dojdzie...