Witaj Beatko...
Ależ z Ciebie Piękna Kobieta...
Nie marudź, że masz gdzieś za dużo, bo wyglądasz super...
Uściski zostawiam i wszystkiego dobrego...
A, Ten ogród oglądam często, choć nic w nim nie piszę... Jest perfekcyjny i niesamowicie zadbany...
Potwierdzam, laska jak się patrzy ma na czym usiąść i czym oddychać ale grymasi żeby ją komplementować.
PS. nadpłata z procentami zostanie na przyszły rok. jestem zrujnowana.
Juni Beatko piękny to ogród Dorotko każdy swoje zdanie ma Renata1962 dziękuję Stasia _ogród Stasiu zawsze lepiej więcej niż za mało.
Anym Aniu oj czasem tych laseczek sporo tu i tam w każdym ogrodzie.
Jutro coś sfocę bo jakoś zbrakło czasu wczoraj i dziś
No nareszcie! Cudnie kwitną kwiaty w Twoim ogrodzie! Wiadomo, ze dalie to mój konik i im się szczególnie przyglądam, ale całość wesoła i kwietna, piękny koniec lata! Odętka pięknie zdobi. Kiedyś miałam ją obol zawilca japońskiego i wyglądały razem świetnie. Niestety zawilec już na wiecznych łąkach, Kolejne próby posadzenia spełzły na niczym.
Milko.szkoda zawilce tez bardzo lubię mam kilka a jeden krzaczek ładnie się rozrósł mam nadzieję ,że podzielę go na dwa i ładnie wkomponuje w rabatkę z hortensjami Dalie jeszcze długo pocieszą
Witaj - znowu zajrzałam i oczu oderwać nie mogę od tych pięknych połaci kwietnych. Mogłabym wgapiać się godzinami. Dalie też cudo, pokazuj kobieto wszystkie te pięknoty. Ja dopiero zaczynam dbać o swój maleńki kawałeczek ziemi, choć choroba "mania" każdego kwiatucha właśnie mnie chyba już dopadła. Pozdrawiam