Mała kolekcja Renaty
- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny bardzo dziękuję za wizytę u moich podopiecznych .
Halinko osłonki są ceramiczne więc stabilne, może moja kicia nie będzie teraz mi storczyków przewracać ,oby było im w nich dobrze, może na tych zdjęciach będzie widać lepiej

kupiłam jeszcze trzy w takim kształcie na komodę
Joanno już wczoraj umyłam okna więc i tak jest o niebo lepiej, jeszcze muszą barierki pomalować wiec jeszcze może tydzień , a z ich tempem to może i dłużej.
Dorela fotki będą może nie najlepsze ,bo mam w aparacie uszkodzony zum, ale będą.
Cieszę się ,że podobają się wam moje pędy.
Pozdrawiam
:P
Halinko osłonki są ceramiczne więc stabilne, może moja kicia nie będzie teraz mi storczyków przewracać ,oby było im w nich dobrze, może na tych zdjęciach będzie widać lepiej

kupiłam jeszcze trzy w takim kształcie na komodę

Joanno już wczoraj umyłam okna więc i tak jest o niebo lepiej, jeszcze muszą barierki pomalować wiec jeszcze może tydzień , a z ich tempem to może i dłużej.
Dorela fotki będą może nie najlepsze ,bo mam w aparacie uszkodzony zum, ale będą.
Cieszę się ,że podobają się wam moje pędy.
Pozdrawiam
:P
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Renatko, imponująco wyglądają te jednakowe osłonki
A kiciuś słodki, coś w tych "szkodnikach" jest że najładniej wyglądają jak śpią

A kiciuś słodki, coś w tych "szkodnikach" jest że najładniej wyglądają jak śpią

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
storczyki śliczne a szkodnik słodziutki ,Ja mam takie cztery szkodniki ostatnio jednen z nich wszedł a dokładniej weszła w storczyki poprzewracała je i dostała nauczkę bo do tyłka przykleiła się jej żółta tabliczka owadobójcza .I tak sierota diegała po domu z tabliczką na tyłku a ja za nią próbując odkleić tabliczke nie było łatwo ale obyło się bez uszczerbku na zdrowiu kota z moim gorzej .
pozdrawiam aska
pozdrawiam aska
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Witaj Renatko !
Naoglądałam się Twoich pędów, aż mi się humor poprawił
Przypomnij proszę, czy to będą Twoje kwitnienia ? Jeśli tak, to pewnie się zgłoszę do Ciebie na przeszkolenie
Ależ będziesz miała wkrótce pięknie i kolorowo
A co do cambrii, z którą miałaś problemy, niby wygląda normalnie, ma nowy przyrost, ale niektóre liście takie jakby odkształcone i leżące - jakby ją coś gnębiło... a może mi się tylko wydaje ?
Pozdrawiam cieplutko, Joanna
Renatko, cieszę się, że pogoda Ci sprzyja !

Naoglądałam się Twoich pędów, aż mi się humor poprawił

Przypomnij proszę, czy to będą Twoje kwitnienia ? Jeśli tak, to pewnie się zgłoszę do Ciebie na przeszkolenie

Ależ będziesz miała wkrótce pięknie i kolorowo

A co do cambrii, z którą miałaś problemy, niby wygląda normalnie, ma nowy przyrost, ale niektóre liście takie jakby odkształcone i leżące - jakby ją coś gnębiło... a może mi się tylko wydaje ?
Pozdrawiam cieplutko, Joanna

Renatko, cieszę się, że pogoda Ci sprzyja !