Ale za to życzę jak najszybszego luziku.

Grażynko, oby wszystko poszło sprawnie - dzięki!kogra pisze:Gabi wiem co to remont łazienki i współczuję sprzątania.
Ale za to życzę jak najszybszego luziku.![]()
Haneczko, właśnie tapetowania się boję, bo będę robiła to samaHanka 1 pisze:Gabryś już nie daleko koniec remontu widać z fotek.Tapetowanie to już mały pryszcz porównując do remontu łazienki Będziesz mieć super i masz rację przed świętami będziesz mieć luzik.
bogusia177 pisze:Gabryśko to jak już porobisz na święta u siebie ,może w ramach nudów przyjedziesz do koleżanki porobić ,bo aż się prosi jakiś generalny porządek ,a najlepiej jak weżniesz rodzinę ,na parę dni i koleżanka sama sobie porobi -łazienka z tego co widać będzie super
Izuś, jak wszystko będzie skończone to dopiero wtedy będzie widać jak wyszło.izabella1004 pisze:Gabrysiu łazienka będzie śliczna,podobają mi się takie duże kafle.Przy takim remoncie pozostaje mało czasu dla ogrodu a dużo sprzątania w domu.
Joluś, dzięki za pozdrowienia, ja też Cię pozdrawiam bardzo serdecznie.jollla500 pisze:Pozdrawiam Gabrysiui życzę szybkiego ukończenia remontu.Łzienka będzie śliczna
![]()
Moja cało rodzina do Ciebie ,źle napisałamGabriela pisze:bogusia177 pisze:Gabryśko to jak już porobisz na święta u siebie ,może w ramach nudów przyjedziesz do koleżanki porobić ,bo aż się prosi jakiś generalny porządek ,a najlepiej jak weżniesz rodzinę ,na parę dni i koleżanka sama sobie porobi -łazienka z tego co widać będzie super
Boguśko, pisząc "rodzina", masz na myśli mojego M ?![]()
Wiesz że to cudzy chłop, znasz to ?
Mama sobie wzięła tatę, a mnie kazali cudzego chłopa sobie brać.