Małgosiu jak pisałam na wątku kuj gratuluje Wam i zycze szcześliwego rozwiązania a w ogóle
jeszcze życzę ZDROWIA ,SERDECZNOŚCI OD WSZYSTKICH ,ZADOWOLENIA Z ŻYCIA ,SAMYCH RADOSNYCH I SZCZESLIWYCH DNI W DNIU URODZIN
Witaj Gosiu,wspaniałe są takie ogrodowe spotkania,miło ogląda się relację ,gratuluję ,że będziesz babcią ,i wszystkiego dobrego z okazji urodzin,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
...W kalendarzu jest wciąż taki dzień
Przeznaczony wyłącznie dla Ciebie....
Pośród innych ukrytych dat,
Niby w książce ukryty kwiat...
Znikną chmury i troski, i cień,
Słońce wyjdzie na spacer po Niebie....
W kalendarzu jest wciąż taki dzień, taki dzień,
Przeznaczony wyłącznie dla Ciebie....
Gosiu , niech Ci się wiedzie , marzenia niech się spełniają , uśmiechu na twarzy , dobrego zdrowia i wszystkiego , co najlepsze
Małgosiu samych radosnych dni życzę i wzajemnego zrozumienia oraz tak ważnego dla wszystkich ciepła rodzinnego .Spełnienia marzeń Gosiu oby każdy rok był lepszy.życzę.
Gośka wczorajszy dzień był na prawdę super zarówno pod względem towarzystwa,jak i pogody Dziś u mnie pada,ale jest nadal ciepło.
Jeszcze raz serdeczne dzięki za przemiłą gościnkę. Pozdrów Romka i wymiziaj psiaki
Dziewczyny,a u mnie lato,słońce grzeje jak w lipcu i nie mogłam się oprzeć,żeby nie jechac jeszcze raz na stadion.Kupiłam tego aniołka, wiąz wredei-dostałam za 30 zł,byłam w szoku,dwie róże rabatowe i nie wiem po co rozplenicę rubrum,a teraz czytam,że ona nie zimuje.I co mam z nią zrobić?
Małgoś, witaj...
Pokaż co kupiłaś, z chęcią pooglądam... Wspaniałe spotkanie mieliście, świetnie wyglądacie...
Serdeczności zostawiam i oczywiście gratuluję z całego serca...
Gosiu widzę ,że spotkanko udane i zakupy tez .Twojego eMa widziałam a ty akurat zanosiłaś kwiatki do auta pewnie .Ja tak w locie byłam wczoraj miałam gości i dziś też więc cieszę się ,że w ogóle na chwilę wpadliśmy na stadion .Choć powiem ,że kilka rzeczy wpadło mi w oko ale wydaje mi się ,że roślin co roku mniej jest
Małgosiu, nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę, że wreszcie spełniło się Twoje marzenie, aż mi słów zabrakło, już widzę jak będziesz rozpieszczała to maleństwo babciu, gratulacje !!!