Małgosiu ładnie wyglądają dalie bo dużo kwiatów ale w następnym roku posadzę je w na jednej wielkiej rabacie bo tak za bardzo rozbite.Nie ma takiego efektu. Lojka 63 Joluś jak będziesz w pobliżu to zapraszam w moje skromne progi.Masz rację dużo jest pracy nowy rok szkolny,nowe wyzwania,dwójka dzieci do szkoły Nowe kłopoty ale tak już jest Byle zdrowie było.
Beatko u mnie już cała 3 ruszyła z pierwszym września.Honoratka już zdążyła się przeziębić i dziś została w domu.Widzę zę te dale ode mnie też się dobrze trzymają.
Maska pisze:Beatko co jest pod nasturcją? i delosperma teraz kwitnie? Masz jakąś inną różową niż moja tzn moja nie ma takiego środeczka, może machniom? Onętek
Ja kupiła i chetnie się wymienię, bo mam białą, dwie żółte (rózniz się środkiem) i chyba kremowo-pomarańczowa - wszystkie w kolorach słoneczka. Takiej lila-fiolet nie widziałam.
Wolusiu dziewczyny maja więcej piękniejszych odmian dalii choć moje tez cieszą i śliczne na miano królowej nie zasługuje . Aniu wielkakulko moja fioletowa i żółta ze środeczkiem mogę się wymienić na pw popiszemy.
Maseczko Marysiu a dziękuję przez ostatnie dziesięć lat przytyłam co nie co znikły obcasy bo żylaki dokuczają ale trzymam się ładnie póki co Zdjątko w ogrodzie naszej forumowej koleżanki Igi szkoda ,że nie mogłyśmy jej poznać a było nas więcej Honory czynił mąż Piotr bardzo sympatyczny człowiek. ,Pięknie zaopiekował się zielono zakręconą gromada dziewczyn pokazał ogród Igi i ugościł a każda wróciła z nowymi żurawkami.