Całkiem niedawno kupiliśmy z mężem działkę w ROD, 300m2.
Jestem mamą 3-letniej dziewczynki i to głównie z myślą o niej wpakowaliśmy się w to przedsięwzięcie. Nie mamy zielonego pojęcia o ogrodnictwie. Nie wiem nawet jak się plewi
 ale chcę podjąć to wyzwanie i stworzyć nam mały azyl.
  ale chcę podjąć to wyzwanie i stworzyć nam mały azyl.Ogródek chce urządzić głównie pod dziecko, gdyż na tym mi zależy najbardziej, żeby miała bezpieczny teren do zabawy.
Oto fotki, łatwiej będzie mi pisać dalej

1. W tle widać murowany kompostownik, który chcemy zlikwidować nie potrzebujemy, aż tak wielkiego (3 komory, po metrze każda), dobudujemy i zrobimy szopke.
Po domku został tylko taki wylany beton, nie bardzo nam to odpowiada i cięgle myślimy, czy stawiać na tym, czy skuwać i w zupełnie innym miejscu
Warzywnik (mniej wiecej od tego momentu gdzie zaczynają się bukszpany do ogrodzenia zostanie zlikwidowany.

[/url] [url=
[/url] [url=

na forum
  na forum   masz dużo miejsca do zagospodarowania jestem ciekawy co będzie w przyszłym roku na pewno wiele się zmieni i będzie piękny ogród i najważniejsze że swój
   masz dużo miejsca do zagospodarowania jestem ciekawy co będzie w przyszłym roku na pewno wiele się zmieni i będzie piękny ogród i najważniejsze że swój  

, ale może jak stanie piaskownica i inne zabawki to ją znudzi.
, ale może jak stanie piaskownica i inne zabawki to ją znudzi.