Jakie piękne roślinki,szczególnie jeżówki i różnego rodzaju rozchodniki i rojniki,a mam pytanko jak się nazywa ta pierwsza roślinka tam gdzie jest napisane ,,Na skalniaku prawie samo zielone .''
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Renatko ,a ja dopiero teraz je dojrzałem -mam już 6 kolorów,jak znajdę fałszywą kaskę to jeszcze dokupię ,wywaliłem kępę wiesiołka i mam jeszcze miejsce .
Iwonko dziękuję ,widziałaś na spotkanku .A kto mam wychuchaną -myknęłaś się .
Sorry, już poprawiłam.
Oczywiście, że to Ty masz wychuchaną bo u mnie same chwasty.
Chętnie bym jeszcze raz zobaczyła na jakimś spotkanku forumków zanim zima nastanie.
A te dla Ciebie - jeśli mnie pamięć nie myli - "Green Jewel"
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Olku, ja tez przyłączam się z gratulacjami nagroda jak najbardziej zasłużona
Jeżówki i mnie w tym roku bardzo nęcą zwłaszcza jak widzę takie piękne odmiany jak Twoje
Ale dyplom . Brawo dla nagrodzonego . Ciężka praca popłaca .
Jednakże... martwię się ...bo teraz każdy amator cudzych kwiatków zna dokładne dane adresowe świeżo posadzonych, pięknych jeżówek . Czyżbyś dokupił towarzystwo do pokazywanych wcześniej energetyków?
Oleńku...kwiatuchy posadzone. Co prawda nie do gruntu jak miałam w planie, ale do tymczasowych doniczek, bo dzionek dzisiaj ułożył się kompletnie inaczej niż miał i na działce w ogóle nie wylądowałam...choinka jasna .