Moja działka na Dębowym Lesie
Re: Moja działka na Dębowym Lesie
Ty masz hosty z kwiatów ozdobne....a ja myślalem,ze kwiaty powinny byc niepozorne 

- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakie piękne dalie 

- bartosz les
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Niesamowicie piękne są kolory u Ciebie,chyba lato jeszcze nie opuściło twego ogródka 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, niesamowita ta fotka nawłoci z osami
jestem nią zachwycona
W daliach rozkochałam się w tym roku, nawet kilka kolejnych odmian znowu dokupiłam 

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Aniu, ujęcie ziewającej Fiony niesamowite
dalie i hortensje przepiękne, ale to zdjęcie perspektywiczne ogrodu zniewalające poproszę o więcej 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
anym-Aniu; mati1999-Mateuszu Dali stanowczo mam za mało,na drugi rok koniecznie muszę to zmienić
Annes 77-Aniu Mnie wzięło na całego z tymi hortensjami.Dobrze,że mam jeszcze nową, dębolistną. ona w tym roku nie kwitła.aby mi dobrze przezimowała, to będę z niecierpliwością czekała na jej kwiaty
Tulap-Mateuszu W większości hosty mają ładne kwiaty,nie które piękne i cudnie pachnące, tylko niektóre może mniej efektowne, ale ja lubię wszystkie
bartosz les-Bartku Bo ja lata nie wyganiam to jeszcze u mnie gości
tesia39-TereniuNawłoć zwykła, ale potrafi też być piękna a jeszcze ile to ona wyżywi tych latających byczków
Dalie piękne,ale mam ich za mało
Ilonko2715 Tak Fiona to modelka pierwsza klasa
Dalie śliczne, hortensje jeszcze bardziej, mój ostatni bzik
Cieszę się,że ogólny widoczek spodobał się i tobie,Coś tam potem jeszcze zrobię
Nie wiem czy taki makaronik z cukinką jecie,pychota,można na ciepło,można na zimno

Annes 77-Aniu Mnie wzięło na całego z tymi hortensjami.Dobrze,że mam jeszcze nową, dębolistną. ona w tym roku nie kwitła.aby mi dobrze przezimowała, to będę z niecierpliwością czekała na jej kwiaty

Tulap-Mateuszu W większości hosty mają ładne kwiaty,nie które piękne i cudnie pachnące, tylko niektóre może mniej efektowne, ale ja lubię wszystkie

bartosz les-Bartku Bo ja lata nie wyganiam to jeszcze u mnie gości

tesia39-TereniuNawłoć zwykła, ale potrafi też być piękna a jeszcze ile to ona wyżywi tych latających byczków

Dalie piękne,ale mam ich za mało

Ilonko2715 Tak Fiona to modelka pierwsza klasa

Dalie śliczne, hortensje jeszcze bardziej, mój ostatni bzik

Cieszę się,że ogólny widoczek spodobał się i tobie,Coś tam potem jeszcze zrobię

Nie wiem czy taki makaronik z cukinką jecie,pychota,można na ciepło,można na zimno

- anabuko1
powojnik kaiser znowu rozkwita

Z widoczków ogólnych jeszcze taki może być ???

Z widoczków ogólnych jeszcze taki może być ???

- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Dalie są piękne i kwitną aż do pierwszych przymrozków
Ja mam te piękne kwiaty od kilku lat i zachwycam się nimi przez całe lato. Jedyną ich wadą jest to, że trzeba wykopywać na zimę.... może to być dosyć kłopotliwe jeśli ma się ich dużo 

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu widoczek ogólny cudny:) Hortensje mają pole do popisu
Kaiser Ci kwitnie? U mnie powojniki protestują i nie kwitną

Kaiser Ci kwitnie? U mnie powojniki protestują i nie kwitną

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu makaron z cukinią wygląda bardzo apetycznie. Jak jestem sama w domu, to także uwielbiam tego typu jedzenie. Jak nie mam cukinii, to na bazie szpinaku. Tylko mój M konserwatysta jeśli chodzi o potrawy i nie mogę go od tego odwieźć .Dla niego mogą być tylko schabowy i rosół.
Dalie cudowne. Kolor i kształt kwiatów, trochę przypominają astry jednoroczne, tylko większe.
Miłego dnia Ci życzę .

Dalie cudowne. Kolor i kształt kwiatów, trochę przypominają astry jednoroczne, tylko większe.
Miłego dnia Ci życzę .

- abcd
- 1000p
- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ależ zmienił się ten ogród
kawał dobrej roboty

- anabuko1
Dorotko350 No właśnie , dalie pięknie i długo kwitną ,więc muszę na przyszły rok kupić i posadzić ich więcej.Tylko u mnie gleba uboga,marnie, małe one rosną,trzeba pomyśleć, czym ją wzmocnić
Tak to wykopywanie i zwożenie do piwnicy najgorsze, ale co za coś.
Annes 77-Aniu Jakoś zawsze wstydziłam się wstawiać tych ogólnych widoczków, do tyle mam jeszcze nie zrobionych rzeczy.I małe moje roślinki.Ale za 2 lata może będzie bujniej.Tak jak z innej strony
Hortensje zaczęłam sadzić w ubiegłym roku i w tym.Tylko Kyushiu jest najstarsza ma 3 latka.Mają chyba fajne miejsce do rośnięcia.
Tak sama się zdziwiałam,że Kaiser jeszcze pąka kwiatowego wypuścił i kwitnie.
JP II w tym roku cudnie i bardzo obficie kwitł,a byl kupiony rok temu.W tym roku sporo też dokupiłam clemkówtona przyszły powinno być jeszcze piękniej z nimi
Tajka-Tereniu A my wszyscy w domu lubimy wynalazki kulinarne.Inne bardziej się przyjmują i wchodzą na stałe do naszej kuchni ( jak ten makaronik ),inne nie.
Moi teściowie to na okrągło jedzą własnie schabowy i rosół.
Dalie piękne,u mnie słabo rosną.gleba uboga.ale pomyślę, czym ją wzbogacić i na przyszły rok więcej dokupię dali i posadzę, bo one takie są piękne i długo kwitną .
abcd-EluWitaj i zapraszam częściej
No tak, sporopracy było,całej rodzinki.Zważywszy,że to była łąka z trawami dzikimi po pas i krzaczorkami, drzewkami leśnymi.Karczowania było, pracy,potu...Ale teraz już may w miarę ładnie .swoje małe - zielone miejsce

Jeżówka Daydream

Trójsklepka- żabia lilia

anemonek sobie przekwita

[/URL]

Annes 77-Aniu Jakoś zawsze wstydziłam się wstawiać tych ogólnych widoczków, do tyle mam jeszcze nie zrobionych rzeczy.I małe moje roślinki.Ale za 2 lata może będzie bujniej.Tak jak z innej strony

Tak sama się zdziwiałam,że Kaiser jeszcze pąka kwiatowego wypuścił i kwitnie.

Tajka-Tereniu A my wszyscy w domu lubimy wynalazki kulinarne.Inne bardziej się przyjmują i wchodzą na stałe do naszej kuchni ( jak ten makaronik ),inne nie.
Moi teściowie to na okrągło jedzą własnie schabowy i rosół.

Dalie piękne,u mnie słabo rosną.gleba uboga.ale pomyślę, czym ją wzbogacić i na przyszły rok więcej dokupię dali i posadzę, bo one takie są piękne i długo kwitną .

abcd-EluWitaj i zapraszam częściej

No tak, sporopracy było,całej rodzinki.Zważywszy,że to była łąka z trawami dzikimi po pas i krzaczorkami, drzewkami leśnymi.Karczowania było, pracy,potu...Ale teraz już may w miarę ładnie .swoje małe - zielone miejsce

Jeżówka Daydream

Trójsklepka- żabia lilia

anemonek sobie przekwita

- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Hortensje piękne są nawet jak są małe.
Ogolne widoczki są potrzebne ,można zobaczyć ile jeszcze komu zostało trawnika do uszczuplenia
Hortensje w rzędzie na trawie.Ten pomysł chyba odgapię.
Ogolne widoczki są potrzebne ,można zobaczyć ile jeszcze komu zostało trawnika do uszczuplenia

Hortensje w rzędzie na trawie.Ten pomysł chyba odgapię.
I znowu odebrałaś mi energię życiową. Oglądam,tworzę komentarz,dochodzę do końca i nie mam siły. 

- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Aneczko, cudny anemonek i floksy.
Twoje roślinki czekają. Co jeszcze szykować?
Twoje roślinki czekają. Co jeszcze szykować?
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2