Musze się powtórzyć bo nadal jestem pod wrażeniem zdjęć Bogdana i obiektów,które na nich pokazujesz.
Wrócę się zatem do zdjęć z naszej stolicy-jestem pod ich wielkim wrażeniem tym bardziej,że będący tam raz jedyny i dawno temu a może jeszcze dawniej zobaczyłem zaledwie cząstkę z tego co nam zaprezentowałeś na swoich ładnych fotkach i ciekawych ujęciach

Nie wiem jeszcze kiedy ale wiem na pewno,że będę ją musiał po raz wtóry zobaczyć na żywo

Co zaś tyczy się Częstochowy a raczej samej Jasnej Góry,to nie wiem czy zdołam pokazać ją w taki sposób w jaki Ty to zrobiłeś,to jest mistrzostwo

Apropos dział armatnich to ja cztery lata temu uwieczniłem jedną z nich na zdjęciach,tę stojącą na zewnątrz pod murem koloru czarnego,na Twoich zdjęciach widzę drugie działo usytuowane na murach obronnych
 Nie wiem jak to się stało,że uszło mej uwadze-czyżby lat temu cztery jeszcze go tam nie było a może stało się tak,że w trakcie renowacji tej części murów po prostu tam nie dotarłem i na pewno na ten czas ją stamtąd usunięto?
 Nie wiem jak to się stało,że uszło mej uwadze-czyżby lat temu cztery jeszcze go tam nie było a może stało się tak,że w trakcie renowacji tej części murów po prostu tam nie dotarłem i na pewno na ten czas ją stamtąd usunięto?Pozdrawiam..

.
 . ale chęci ogromne
  ale chęci ogromne  

Śmiało wklejaj swoje fotki z każdego zakątka kraju, nie tylko z Warszawy
 Śmiało wklejaj swoje fotki z każdego zakątka kraju, nie tylko z Warszawy 

jak on to robi !!
  jak on to robi !!