Volusiu niestety z nasion takich jeżówek się nie dochowam

Kupiłam już kwitnące.
To mój pierwszy rok,kiedy tak naprawdę zaczynam z nimi przygodę.
Jagi witaj u mnie:) Jestem bardzo ciekawa jak moje jeżówki przezimują...jeśli stanie się tak jak piszesz to więcej nie dokupię.
One nie są tanie to fakt

Milkshake mam drugi rok i ta mnie nie zawiodła

Zwykłe jeżówki u mnie się również rozsiewają,kocham wszystkie
Tulipany w B kupiłam jesienią zeszłego roku,na wiosnę wszystkie zakwitły i znów jestem ciekawa,czy na kolejną się pojawią,czy zaginą...
Flaming Flag pierwszy raz kupiłam,chociaż jeden rok się nacieszę a co
Persymona Red Baron to silna trawka,kupiłam mizerną,malutką sadzonkę,a ona się tak ładnie rozrosła
Kiedy byłam w ogrodach Hortulus w markecie zobaczyłam cebule tulipana Ice Cream...wahałam się bardzo,czy kupić i wreszcie zobaczyć go w realu i się pozachwycać...cena za jedną sztukę kolosalna 9,90

Spasowałam i odeszłam,choć od zeszłego roku marzyłam sobie o nim,takie lody w tulipanie

Jednej sztuki przecież nie będę kupowała...i nie kupiłam.
Wczoraj na zakupach w Auchan przypadkowo stanął przede mną regał z cebulami wszelkiej maści
Stałam jak oczarowana,tyle cudeniek ....szachownice,krokusy,najlepsze tulipany wszelakie....i nagle ujrzałam ICE CREAM
Cena 21,99 za 3 szt

Przeliczyłam ,że jedna cebula wyjdzie 7 zł z groszami...ubiję interes i kupię,tak też zrobiłam
Mam je i teraz to muszą być one,bo w zeszłym roku mnie oszukano,albo ja sama naiwnie wierzyłam,że za 2 zł można dostać cebulę tego pięknego tulipana...
Oto moje zdobycze...ostatnie
Pozdrawiam