Dziękuję
Haworcja przebarwiła się na różowo. Teraz wypuszcza zielono-żółte liście, ale miałam nadzieję, ze będzie więcej kolorów.
Kwiat haworcji, z brokatem
Ostatnio zajęłam się nauką jazdy konnej, więc wplatam portrety milusińskich
Piękna haworsja i kwiatuchy i konik. Tylko aby to nowe hobby nie zdominowało kaktusów, żeby Ci czasem nie przyszło do głowy zamienić kaktusy na stadninę koni, bo na to już nie wyrażamy zgody nauka jazdy ewentualnie jeden koń musi Ci wystarczyć
Ja pójdę śladem za Henrykiem i również dla mnie królują kaktusy nad akurat tymi zwierzakami. Choć z drugiej strony ciężko jest porównywać dla odległe światy.
Zuza - jak zwykle pokazujesz wyselekcjonowane roślinki, bardzo ładnie kwitnące i pięknie wybarwione - cóż dodać więcej? Natomiast konie... uwielbiam, miałam je niemal na co dzień zeszłego lata, ale nie jeżdżę i nawet nie próbuję, po prostu nigdy mnie to nie ciągnęło. Niemniej zawsze mnie fascynowały jako zwierzęta, podziwiam ich wysublimowane piękno i gratuluję takiego spędzania czasu
Konie są fascynujące, mają swoje upodobania i humory. Ciekawe doświadczenie i wspaniałe chwile - bezcenne
- od zarania wieków koń towarzyszył człowiekowi, dawniej jako żywe stworzenie, a obecnie już niestety tylko jako jednostka "koń mechaniczny" .
Pokazane na fotkach kwiaty bardzo .