I mamy Ostatni dzień sierpnia,cudny, pogodny, słoneczko, ciepełko duże, już 23 w cieniu,aby taki był cay wrzesień
Tulap-Mateuszu Maślaczki też dobre, tylko pracy z nimi więcej
an-ka-Aniu Dziękuję, ja włąsnie lubie wszystkie owady co odwiedzają moją działkę, roślinki
Mam nadzieję,że włąsnie wrzesień jeszcze będzie piękny
Ziewająca Fiona wygląda fajnie
bartosz les-Bartku Fiona zawsze wyglada ładnie, taka jej uroda
Canny to tak średnio z tym roku mi wyszły .Dlatego te co kwitna to i cieszą
kogra-Grażynko Chyba dokładnie tak , ja zapracowana a Fionce nudy w głowie.
Kolorki są .A pelargonki to mam i na balkonie i na tarsie w domku i w donicach na studzience.Moje wszystkie dobrze znosza słońce
A fotorgafować to też lubię.
Marzena77 ;tesia39-Tersko Mam nadzieje,że hibiskuski bylinowe dobrze mi przezimują .Lubie te roślinki

Syryjskie jeszcze 2 mają pąki.
Szkoda tej pory z grzykami nie wykorzystać więc, ja już jedne mam przerobione, to po niedzieli jeszcze raz się wybiorę .
Ignis05-Krysiu Dziękuję w imieniu moich kwiatuszków i za pochwałę mojej fotografii.
A Mizianko dla Fionki zrobione, włąsnie mi siedzi,a raczej leży na kolanach i mruczy
Dorotko350 Fiona to jeszcze młoda kotka.To i zdrowa i szybka i ładna skubanica.
gracha-Grażynko Bylonowe hibiskuski mam 2,W tym roku kupione.M<am nadzieje,ze dobrze przezimuja, .Zrobię im na zime kopczyk.A syryskie mam 3, tez sliczne są .Dwa dobrze przezimowały
Annes 77-Aniu U mnie pogoda się wyklarowała, ociepliło.Także jezszce możemy cieszyć się latem.A dzisiaj jak u Ciebie, mam nadzieje,że słonko też ci świeci.??
Fiona jak to Fiona,kiedy chce to pozuje, a teraz okopuje moje kolana, na głaskanko ją wzięło
-- 31 sie 2014, o 10:27 --
Róża Chippendale

Róża rabatowa "Goldilocks"

POULMAN
Budleja Dawida 'Ille de France'
Lawenda Anouk ciągle kwitnie i zwabia pszczółki