Ogród drugi...na odległość
Re: Ogród drugi...na odległość
Monifd
Bardzo pięknie zapowiada się żurawkowa rabata!
Wymyśliłaś już co dalej?

Wymyśliłaś już co dalej?
Zapraszam do mojego małego ogródeczka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
Nic nie wymyśliłam bo dawno nie byłam. Poza tym szał różany mam na głowie. Nawet zdjęć nie mam nowych.Lucy36 pisze:Monifd![]()
Wymyśliłaś już co dalej?

- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakoś wcześniej nie zauważyłam tego "drugiego" Twojego ogrodu. Gapa ze mnie. Ale nie ma co żałować tylko trzeba podziwiać.
Na tą rabatę rzeczywiście pasują liliowce, ale dosadziłabym też jakieś iglaczki. Piękna o każdej porze jest trzmielina oskrzydlona, która jest całkowicie bezobsługowa.
Na tą rabatę rzeczywiście pasują liliowce, ale dosadziłabym też jakieś iglaczki. Piękna o każdej porze jest trzmielina oskrzydlona, która jest całkowicie bezobsługowa.
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
Dziękuję Gosiu za podpowiedź. Nie pomyślałam o trzmielinie a mam ją w drugim ogrodzie, więc nie będzie problemu nawet za znalezieniem większego egzemplarza;-)rosiowa pisze:Jakoś wcześniej nie zauważyłam tego "drugiego" Twojego ogrodu. Gapa ze mnie. Ale nie ma co żałować tylko trzeba podziwiać.
Dodaje jeszcze dwa zdjęcia sierpniowe zanim nastanie wrzesień

Kwitnące nawłocie i furtka otwarta zaprasza;-)

Dziękuję za podpowiedź

- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No,no świetna rabata,
Ale jak ci to wszystko podrośnie to tam będzie piękniutko

Ale jak ci to wszystko podrośnie to tam będzie piękniutko