Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja już mam róże posadzone na specjalnym miejscu ,nie przy płocie ale na środku trawnika ,miejsce te jest wykończone kamieniem granitowym ,a ja chcę kamień wykopać i rabatę rozciągnąć ,kamień posadzić co pół metra ,a pomiędzy dać płotek wsadzony w ziemię .Wygląda on tak ---jest palik wsadzony pionowo długości 25 ,cm do niego przymocowane2 poziom też długości 25cm,w środku poziom,znowu 2 pionowe i zakończenie 1 poziom i kamień .Nie wiem czy to dobrze objaśniłam ,ale widziałam i bardzo mi się takie wykończenie rabaty podobało :P a różę lecę zobaczyć czy taką zamówiłam 

- bogusia177
Mam zamówioną ,i cieszę się bo tu wszyscy szaleją z tą różą ,a ja nieświadoma niczego też ją zamówiłam http://www.allegro.pl/item444320192_kro ... olory.html :P
- bogusia177
- bogusia177
Zrób sobie Haneczko artystyczny nieład :PHanka 1 pisze:Kronenborg nie jest pnącą ale piękna.Te róże to jak będziesz sadzić na specjalnej rabacie czy po płocie?Ja zostawiłam sobie 12 od Przemka i dziś dostałam wiadomość,że w poniedziałek wyślą mi 10 angielek.Na angielki mam przygotowane a te stoją w wodzie do soboty i powiem Ci Bogusiu,że nie mam koncepcji gdzie ja mam je posadzić
- bogusia177
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Boguniu ja też mam tą piękność u siebie . Kwiat długo się utrzymuje , jest po prostu śliczna . Gratuluję wyboru .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- bogusia177
Haneczko tak jak i u nas , rozumię to jak najbardziej bo też latam do pracy ,potem w domu do robotników na budowie obiad ugotować i jeszcze różaniec doszedł ,więc ja wnuki ze sobą i do kościoła ,a jak już jestem z powrotem to jest ciemno . Całą pracę przekładam na sobotę ,a najlepiej ,jak by tak mieć 2 pary rąk i motor przy tyłku ,a uszy i oczy przymknięte ,żeby za dużo nie widzieć i słyszeć ,a odpoczywać schylona :P
- bogusia177
Czy ja się dowiem Hanko ,czekam ,bo już myślałam ,że mi się ten post śniłbogusia177 pisze:Boże ,ja Haneczko ni w ząb nie pamiętam ,,,czym to się odgrażałam ---skleroza nie boliHanka 1 pisze:Bogusiu nie powiem Ci co mi chodzi po głowie aż się boję,bo pamiętam co mi napisałaś
ale myślę sobie,że moja Boguś nie zrobiłaby mi tego czym się odgraża

- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu nie myśl sobie,że ja taka strachliwa.Jak sobie coś umyślę,to to zrobię.Jestem nieujarzmiona jak mawia mój M.Wezmę jak mi podasz nr konta ,co Ci będę mogła przesłać pieniążki ,inaczej odsyłam przesyłkę z powrotem ,ok Question i wzięłabym tez trochę tulipanów ,ale papuzie jak by były ...Hanko bardzo Cię proszę podaj mi na pw dane
WierzyszHanko ,że myślałam ,czy to był sen --chodzi mi o post ,bo dosyć długo siedzę ,wczesnym rankiem ,bo o 4 50 wstaję i tak w kółko---i dziś szukałam u kogo to czytałam znalazłam u siebie ,oj ta starość ---Wiem ,,,,,,,,,ze taka jesteś i sie nie boisz, uparta i zawsze prowadzisz do celu .Ale ja Ci Hanko z całego serca dziękuję ,,i proszę o dane, tzn adres na pw ,bo tak czy tak ,będzie mi wkrótce potrzebny 

- bogusia177