A najlepsze z Notocactusem jest to, że to mój jedyny Notocactus kupiony w markecie i proszę
  A najlepsze z Notocactusem jest to, że to mój jedyny Notocactus kupiony w markecie i proszę  Po prostu był mi przeznaczony
  Po prostu był mi przeznaczony  

A najlepsze z Notocactusem jest to, że to mój jedyny Notocactus kupiony w markecie i proszę
  A najlepsze z Notocactusem jest to, że to mój jedyny Notocactus kupiony w markecie i proszę  Po prostu był mi przeznaczony
  Po prostu był mi przeznaczony  

Ta pierwsza rebutia dwukolorowa - prześliczna! Fioletowa lobiwia także. A notek
  Ta pierwsza rebutia dwukolorowa - prześliczna! Fioletowa lobiwia także. A notek   Piękny kwiat. I ten różowy punkcik w żółtej gardzieli
  Piękny kwiat. I ten różowy punkcik w żółtej gardzieli  

Dopiero teraz się zdecydowała, szkoda tylko, że słonca nie ma i nie wiem czy zobaczę rozwinięty kwiat
  Dopiero teraz się zdecydowała, szkoda tylko, że słonca nie ma i nie wiem czy zobaczę rozwinięty kwiat  

Najlepsze jest jest to że od dawna planowałam takiego zakupić, ale jakoś nie spotkałam
  Najlepsze jest jest to że od dawna planowałam takiego zakupić, ale jakoś nie spotkałam  

To już drugi taki przypadek,gdy marketowy Notocactus mammulosus to tak naprawdę Notocactus roseoluteus.Paula15 pisze: A najlepsze z Notocactusem jest to, że to mój jedyny Notocactus kupiony w markecie i proszę;

Ale i tu i tu mają chłodno, bo okno w pokoju jest praktycznie cały czas rozszczelnione
  Ale i tu i tu mają chłodno, bo okno w pokoju jest praktycznie cały czas rozszczelnione  Więc nie masz co się martwić, ważne, żeby były suche- wtedy nic im nie będzie
 Więc nie masz co się martwić, ważne, żeby były suche- wtedy nic im nie będzie  

.
. 
 A poprzednia strona pięknie kwiecista
   A poprzednia strona pięknie kwiecista  

- piękne, ciekawe ze względu na "zmianę garniturków", bardzo charakterystyczne rośliny, szczególnie ładnie wyglądają gdy kwitną.Jesienne słoneczko...