Toskowe co nie co :-)))
Basiu mam tego kwiatuszkaToska pisze:Zdjęcia wkleje w poniedziałek , wtedy zobaczysz Przemo jak wyglądaja moje uszkodzenia roślinne![]()
Znowu się zakochałam , na stronie hydroponika.pl znalazłam taki kwiat , ale cena mnie przeraża![]()
Oczywiście to epipremnum/scindapsus ale jakas gigantyczna odmiana![]()
Jestem na etapie zastanawiania się czy warto go kupic jak już z moimi roślinami skończą się problemy .
Basia
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ale świetne kwietniki kupiłaś bardzo mi się podobają uwielbiam wiklinę sama mam kilka różności z niej ale te kwietniczki są super muszę M namówić na takie haki w suficie bo do tej pory wiszą u mnie takie ale pojedyncze i podczepiłam je do rurki która akurat ciągnie się w zdłóż okna balkonowego ale więcej nie utrzyma bo jednak ciężkie są doniczki z ziemią
Kwietniczki są naprawdę super , tylko że co chwilkę któreś z nas zapomina i pukamy w nie głową , choc z dnia na dzień coraz mniej bo jednak takie puknięcie sie utrwala w pamięci 
Fajne jest to że one super wyglądaja i są pojemne
Iwonko jak sie nie da uczknąć to ja poczekam na niego a teraz tylko na trzykrotki sie wymienimy
Basia

Fajne jest to że one super wyglądaja i są pojemne

Iwonko jak sie nie da uczknąć to ja poczekam na niego a teraz tylko na trzykrotki sie wymienimy

Basia
Witam wszystkich 
Czas odświeżyć mój wątek bo sie z leksza zakurzył
Troszke mi roślinek przybyło
Mam trzy takie zdechłe epipremnum N' Joy

Moje biedne Hoye które trafiły do mnie lekko przelane a ja nie mając wiedzy o hoyach przelewałam je dalej :sad:
Na szczęście obie Veri czują się już dobrze i jedna zaczyna się puszczać

Wszystkie moje dzieciaczki Hoy puszczają sie pięknie , nawet bardzo intensywnie , więc zaczynam czuć że zahojowałam

No i mój nowy nabytek
Kwietnik piramida średnia
Wszystkie kwiaty na nim po za epi są nowe i z wymiany forumowej
Normalnie jesteście wspaniałe

Teraz czekam aż mi mąż zrobi długą półkę na moja kolekcję trzykrotek
Kolekcję trzykrotek zamieszczę następnym razem
Serdecznie pozdrawiam Basia
Czas odświeżyć mój wątek bo sie z leksza zakurzył

Troszke mi roślinek przybyło

Mam trzy takie zdechłe epipremnum N' Joy

Moje biedne Hoye które trafiły do mnie lekko przelane a ja nie mając wiedzy o hoyach przelewałam je dalej :sad:
Na szczęście obie Veri czują się już dobrze i jedna zaczyna się puszczać

Wszystkie moje dzieciaczki Hoy puszczają sie pięknie , nawet bardzo intensywnie , więc zaczynam czuć że zahojowałam

No i mój nowy nabytek

Wszystkie kwiaty na nim po za epi są nowe i z wymiany forumowej

Normalnie jesteście wspaniałe

Teraz czekam aż mi mąż zrobi długą półkę na moja kolekcję trzykrotek

Kolekcję trzykrotek zamieszczę następnym razem

Serdecznie pozdrawiam Basia